Ricoh SP3600SF lézernyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kompakt és tartós A4-es multifunkciós nyomtatók mindennapi használatra Az SP 3600SF kis helyet foglal, és használaton kívül minimális áramot fogyaszt. De amikor szüksége van rá, az SP 360 Teljes leírás >

Termékleírás

Kompakt és tartós A4-es multifunkciós nyomtatók mindennapi használatra

Az SP 3600SF kis helyet foglal, és használaton kívül minimális áramot fogyaszt. De amikor szüksége van rá, az SP 3600SF csupán 13 másodperc alatt használatra kész, az első nyomtatott oldalt csak 6,5 másodperc alatt készíti el, és nagy munkamennyiségeket tud kezelni az elfoglalt irodai környezetekben.

Gyártó
Ricoh
Típus
lézer
Színes nyomtatás
nem
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
igen
Nyomtatási sebesség (fekete)
30 lap/perc
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu Ricoh SP3600SF lézernyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ricoh SP3600SF lézernyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.