Renkforce RF1000 3D nyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Made in Germany - a Conrad Technology Centrum által fejlesztve Nagy nyomtató tér (Mé x Sz x Ma) 230 mm x 245 mm x 200 mm Játékmentes profil sín vezetők és golyósorsós meghajtó a legnagyobb p Teljes leírás >

Termékleírás

Made in Germany - a Conrad Technology Centrum által fejlesztve
Nagy nyomtató tér (Mé x Sz x Ma) 230 mm x 245 mm x 200 mm
Játékmentes profil sín vezetők és golyósorsós meghajtó a legnagyobb precizitáshoz
Védett, automatikus nyomólap mérés
Kerámia fűtőlap strukturált felülettel
Rendkívül precíz sajtoló (extrúder) cserélhető nyomtató dűznivel
Beépített, hosszú életű ipari tápegység
Kijelző és közvetle billentyűzet a készülék kezeléséhez

Leírás
Renkforce 3D nyomtató, RF 1000 – A legújabb 3D technológia a Conrad házából! Az RF1000 3D nyomtató ideális profi készülék, realisztikus tárgyak előállításához, új mércét állít fel a három dimenziós modellezés területén. Opcionálisan kapható tartozékkal a 3D nyomtató mini metsző- és mini marógéppé alakítható. Így gyorsan és egyszerűen, kevés ráfordítással precíz prototípusokat, egyedi mintadarabokat vagy lenyűgöző műtárgyakat készíthet. Akár modellépítés, akár kis sorozatú gyártás, a Renkforce RF 1000 3D nyomtató alkalmazási lehetőségei rendkívül sokoldalúak. Emellett terjedelmes nyomató tere (Mé x Sz x Ma: 230 mm x 245 mm x 200 mm) a személyes 3D projektjei megvalósításához szabadságot biztosít. A jó minőségű alumínim-/acél-/nemesacél és CNC alkatrészek valamint a masszív ipari profil sínvezetők és golyósorsós meghajtók garantálják a legnagyobb precizitást és élettartamot. A 3D nyomtató választhatóan egy USB csatlakozón keresztül közvetlenül a számítógépről vagy egy beépített SD kártyanyílás segítségével vezérelhető. A nyomtató kijelzőjén folyamatosan információk láthatók a folyamatban lévő nyomtatásról, ami igény esetén gyorsan és egyszerűen a készülék nyomógombjaival egyedileg beállítható. A Renkforce RF1000 további jellemzői • Jól bevált ipari tápegység tartós üzemre • Törés- és kopásmentes kábelvezeték energiavezető láncon keresztül • A legjobb minőségű fém alkatrészek az anyagfáradás elleni védelemhez • Rendkívül precíz sajtoló (extrúder) cserélhető nyomtató dűznivel • Számos nyomtatásra alkalmas anyag (pl. ABS, PLA, PET, Laywood) nagy teljesítményű fűtése • A nyomólemez automatikus mérése inteligens nyomás beállítással • Nyomtató tér megvilágítás • Kerámia nyomtató ágy a kinyomtatott modell problémamentes eltávolításához A jövőre is felkészítve! Opcionális tartozékként (nemsokára kapható lesz) a Renkforce a meglévő nyomtatófejhez egy gravírozó-/maró átalakítót kínál, mini marófej befogatásához (kb. 200 W-ig). Így a Renkforce RF 1000 3D nyomtató teljesítmény spektruma jelentősen bővíthető. További fejlesztési fokozatok lehet a lézer használata feliratozáshoz és anyagfeldolgozáshoz. Így lesz a Renkforce 3D nyomtatóból rövid időn belül egy valódi univerzális multifunkciós készülék.

Szállítás tartalma
3D nyomtató
Használati útmutató (SD kártyán)

Egyéb megjegyzések, rendszerkövetelmények
Nyomtatószál nélkül szállítjuk.

Műszaki adatok
SD kártya slot: Igen
Súly: 16.5 kg
Szín: Ezüst (selymes)
Méret, magasság: 500 mm
Méret, szélesség: 375 mm
Méret, mélység: 410 mm
Üzemi feszültség: 110 - 240 V

Gyártó
Renkforce
Típus
3D nyomtató
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
nem
További funkciók
Kártyaolvasó
Csatlakozás
USB

Az olcsó.hu Renkforce RF1000 3D nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Renkforce RF1000 3D nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.