Lexmark X952DE nyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kiemelkedő minőségű A3-as színes nyomtatás: A PANTONE® kalibráció konzisztens színárnyalatokat, az elnevezett színek pedig egyszerű színegyeztetést tesznek lehetővé. Intuitív színes Teljes leírás >

Termékleírás

Kiemelkedő minőségű A3-as színes nyomtatás: A PANTONE® kalibráció konzisztens színárnyalatokat, az elnevezett színek pedig egyszerű színegyeztetést tesznek lehetővé.

Intuitív színes érintőképernyő: A különlegesen nagy méretű – 25,9 cm-es (10,2 hüvelykes) – színes érintőképernyő egyszerű és intuitív navigációt tesz lehetővé, és használatával könnyen elérhetők a munkafolyamat-megoldások a többfunkciós készüléken.

Az adatok védelme: A többrétegű biztonsági funkciók segítik eszközeinek, dokumentumainak, adatainak és hálózati infrastruktúrájának védelmét.

Egyedülálló hordozókezelés: A különlegesen megbízható papíradagolásnak köszönhetően akár hat különböző típusú, legfeljebb 32 x 122 cm (12,6 x 48 hüvelyk) méretű és akár 300 g/m2 súlyú hordozó is betölthető.

Speciális papírkiadási lehetőségek: A rugalmas befejező műveleteknek – a többpozíciós tűzési, a lyukasztási, a bővített kötegelési és a füzetkötési lehetőségnek – köszönhetően egyszerűen készíthetők professzionális anyagok házon belül.

Hatékony és intuitív: Végezhet beolvasást többféle rendeltetési helyre – többek között e-mailbe, FTP-re, faxba, hálózatra vagy USB-meghajtóra.

Gyártó
Lexmark
Típus
LED
Színes nyomtatás
igen
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
igen
Nyomtatási sebesség (fekete)
50 lap/perc
Nyomtatási sebesség (színes)
45 lap/perc
További funkciók
Fax
Legnagyobb papírméret
A3
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu Lexmark X952DE nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Lexmark X952DE nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.