Lexmark X748DE lézernyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Leleményes színes érintőképernyő A könnyen használható 7-inches (17,8 cm) színes érintőképernyő hallható visszajelzést ad, és a készülék kezelését táblaszerű navigáci Teljes leírás >

Termékleírás


Leleményes színes érintőképernyő

A könnyen használható 7-inches (17,8 cm) színes érintőképernyő hallható visszajelzést ad, és a készülék kezelését táblaszerű navigáció teszi leleményessé és egyszerűvé.
Vállalati színegyeztetés

Egyeztesse a vállalati színeket a marketing kiegészítőkön és a cégnévhez kapcsolódó szövegekben és ábrákon a Lexmark elnevezésű Színcsere és PANTONE® kalibráció révén.
Kényelmes frissítések

Nézze meg előzetesen a dokumentumokat és változtassa a kimenő beállításokat (pl. kétoldalas nyomtatást) közvetlenül a készüléknél.
Többszörös médiatámogatás

Növelje meg a bemenő kapacitást választható fiókokkal, amelyekkel több féle típust tölthet a gépbe, és emelje meg a teljes bemenő kapacitást akár 4300 lapra.
Fejlett biztonság

Védje meg a készülékét, adatait és hálózatát újszerű biztonsági eszközökkel, mint a hitelesítés, felhatalmazás, lemeztörlés és kódolás.
Környezetbarát nyomtatás

Nyomtasson felelős módon az Eco-beállításokkal, amelyekkel testre szabhatja a nyomtatási beállításokat, illetve a Hibernálási Móddal, amely egy watt alá csökkenti az energiafogyasztást.

Gyártó
Lexmark
Típus
lézer
Színes nyomtatás
igen
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
igen
Nyomtatási sebesség (fekete)
33 lap/perc
Nyomtatási sebesség (színes)
33 lap/perc
További funkciók
Fax
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu Lexmark X748DE lézernyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Lexmark X748DE lézernyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.