Lexmark MS410dn lézernyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Lexmark MS410dn típusú hálózati használatra kész lézernyomtatója beépített kétoldalas nyomtatási funkcióval, 800 MHz-es kétmagos processzorral, valamint 128 MB normál memóriával rende Teljes leírás >

Termékleírás

A Lexmark MS410dn típusú hálózati használatra kész lézernyomtatója beépített kétoldalas nyomtatási funkcióval, 800 MHz-es kétmagos processzorral, valamint 128 MB normál memóriával rendelkezik, és akár 38 oldal/perc nyomtatási sebességre is képes – így a nyomtató gyorsan és könnyedén végezi el feladatait.

Gyártó
Lexmark
Típus
lézer
Színes nyomtatás
nem
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
nem
Nyomtatási sebesség (fekete)
38 lap/perc
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu Lexmark MS410dn lézernyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Lexmark MS410dn lézernyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.