Lexmark CX410E multifunkciós lézernyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A hálózati használatra kész, színes érintőképernyővel és az akár 30 oldal/perces nyomtatási sebességgel, valamint az 50 lapos automatikus lapadagolóval rendelkező Lexmark CX410e többfunk Teljes leírás >

Termékleírás

A hálózati használatra kész, színes érintőképernyővel és az akár 30 oldal/perces nyomtatási sebességgel, valamint az 50 lapos automatikus lapadagolóval rendelkező Lexmark CX410e többfunkciós nyomtatóval nyomtatási, másolási és faxolási feladatok végezhetők.

Gyártó
Lexmark
Típus
lézer
Színes nyomtatás
igen
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
igen
Nyomtatási sebesség (fekete)
30 lap/perc
Nyomtatási sebesség (színes)
30 lap/perc
További funkciók
Fax
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu Lexmark CX410E multifunkciós lézernyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Lexmark CX410E multifunkciós lézernyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.