Lexmark C748DTE lézernyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Leleményes színes érintőképernyő A könnyen használható 4,3-inches (10,9 cm) színes érintőképernyő hallható visszajelzést ad, és a készülék kezelését táblaszerű navigác Teljes leírás >

Termékleírás


Leleményes színes érintőképernyő

A könnyen használható 4,3-inches (10,9 cm) színes érintőképernyő hallható visszajelzést ad, és a készülék kezelését táblaszerű navigáció teszi leleményessé és egyszerűvé.
Vállalati színegyeztetés

Egyeztesse a vállalati színeket a marketing kiegészítőkön és a cégnévhez kapcsolódó szövegekben és ábrákon a Lexmark elnevezésű Színcsere és PANTONE® kalibráció révén.
Használjon kevesebb energiát

Az azonnal bemelegítő áramkapcsoló csökkenti az energiafogyasztást és az első oldalt már 9 sec alatt adja fekete és színes nyomtatásban is.
Többszörös médiatámogatás

Növelje meg a bemenő kapacitást választható papírfiókokkal, amelyekkel több féle papírt tölthet a gépbe, és emelje meg a teljes bemenő kapacitást akár 4300 lapra.
Környezetbarát nyomtatás

Nyomtasson felelős módon az Eco-beállításokkal, amelyekkel testre szabhatja a nyomtatási beállításokat, illetve a Hibernálási Móddal, amely egy watt alá csökkenti az energiafogyasztást.
Nagy sebességű feldolgozás

A nagy sebességű processzor és a gigabit Ethernet hálózati kapcsolat gyors adatátvitelt és gyors feldolgozást jelent még összetett színes dokumentumok esetén is.

Gyártó
Lexmark
Típus
lézer
Színes nyomtatás
igen
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
nem
Nyomtatási sebesség (fekete)
33 lap/perc
Nyomtatási sebesség (színes)
33 lap/perc
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu Lexmark C748DTE lézernyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Lexmark C748DTE lézernyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.