HP Officejet Enterprise Color X555dn nyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Forradalmi nyomtatási technológia vállalata számára. A színes lézernyomtatóknál akár kétszer gyorsabban nyomtathat színes dokumentumokat, fele akkora oldalankénti költség mellett. A fejle Teljes leírás >

Termékleírás

Forradalmi nyomtatási technológia vállalata számára. A színes lézernyomtatóknál akár kétszer gyorsabban nyomtathat színes dokumentumokat, fele akkora oldalankénti költség mellett. A fejlett biztonsági megoldásokat és teljes körű felügyeletet biztosító vállalati nyomtató élettartama rendkívül hosszú.
Olyan, legfeljebb 15 beosztottat foglalkoztató munkacsoportok számára ideális, amelyeknek a lézernyomtatók előnyeire van szüksége a tintasugaras nyomtatókra jellemző kedvező áron és gyorsaság mellett. A nagy teljesítményű, egyszerűen kezelhető HP Officejet a színes lézernyomtatóknál akár kétszer nagyobb sebességgel nyomtat, fele akkora oldalankénti költség mellett.

Gyártó
HP
Típus
lézer
Színes nyomtatás
igen
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
nem
Nyomtatási sebesség (fekete)
42 lap/perc
Nyomtatási sebesség (színes)
42 lap/perc
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu HP Officejet Enterprise Color X555dn nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HP Officejet Enterprise Color X555dn nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.