HP LaserJet Enterprise M605X nyomtató (E6B71A)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Javíthatja üzleti eredményeit, és kiváló minőségben nyomtathat. Megbirkózhat a nagy volumenű feladatokkal, és támogathatja csapata sikerét minden üzleti folyamatban.1 A rendkívül gy Teljes leírás >

Termékleírás


Javíthatja üzleti eredményeit, és kiváló minőségben nyomtathat. Megbirkózhat a nagy volumenű feladatokkal, és támogathatja csapata sikerét minden üzleti folyamatban.1 A rendkívül gyors és sokoldalú nyomtató könnyen kezelhető, bővíthető és környezetkímélő.

Gyártó
HP
Típus
lézer
Színes nyomtatás
nem
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
nem
Nyomtatási sebesség (fekete)
55 lap/perc
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu HP LaserJet Enterprise M605X nyomtató (E6B71A) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HP LaserJet Enterprise M605X nyomtató (E6B71A) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.