HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525dn nyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az asztali többfunkciós nyomtató fejlett munkafolyamat-eszközeinek használatával felgyorsíthatja a folyamatokat, dokumentumait pedig dinamikus, digitális fájlokká alakíthatja át. A sokol Teljes leírás >

Termékleírás

Az asztali többfunkciós nyomtató fejlett munkafolyamat-eszközeinek használatával felgyorsíthatja a folyamatokat, dokumentumait pedig dinamikus, digitális fájlokká alakíthatja át. A sokoldalú beolvasási, feldolgozási, továbbítási és visszakeresési eszközök segítségével megnövelhető a termelékenység. Leegyszerűsítheti a kezelést és megnövelheti a biztonságot.

Ideális a fejlett dokumentumolvasási és -továbbítási funkciókat, pontos képvezérlést, intuitív folyamatkezelést és komoly adatvédelmet igénylő munkacsoportok számára. Ez az asztali többfunkciós nyomtató egyszerűen kezelhető, illetve új funkciókkal és megoldásokkal bővíthető.

Jellemzők
Átütő teljesítményt érhet a kategóriájában legjobb beolvasásnak köszönhetően.

A kétoldalas dokumentumok egyetlen műveletben való beolvasása és a HP EveryPage funkció gyors eredményeket biztosít[1]. Az üres lapokat a készülék automatikusan eltávolítja.

A nagy feladatokat egyszerűen kezelheti a 100 lapos automatikus dokumentumadagoló segítségével[2]. Az adatokat nagyméretű, kihúzható billentyűzeten viheti be a készülékbe[1].

Adatait hatékonyabban kezelheti a beépített OCR és a több beolvasási célt biztosító lehetőségek használatával. Tisztán és könnyen olvashatóan olvashat be dokumentumokat az automatikus tájolási, körülvágási, árnyalási és torzításmentesítési eszközök használatával.

A beolvasott oldalak előnézetének megtekintését, valamint ezen oldalak szerkesztését, beillesztését és törlését közvetlenül a képernyőn hajthatja végre. Az érintőképernyőn egyetlen érintéssel indíthat el folyamatokat.

Az egyszerűen használható asztali többfunkciós nyomtatóval megnövelheti termelékenységét.

A feladatokat közvetlenül kezelheti az asztali használathoz kialakított többfunkciós nyomtatón a 20,3 cm-es (8 hüvelykes) HP Easy Select színes érintőképernyő segítségével.

Az opcionális nagy kapacitású, eredeti HP LaserJet fekete tonerkazetta használatával kivételes ár-érték arányt érhet el[3].

A beolvasott dokumentumok közvetlenül faxba, e-mailbe vagy hálózati mappába történő küldésével fokozható a hatékonyság[8].

A HP ePrint szolgáltatással okostelefonjáról vagy táblagépéről is nyomtathat[5]. A fájlokat egy könnyen hozzáférhető USB-porton keresztül közvetlenül mentheti és nyomtathatja ki.

Élvezheti az első osztályú kezelhetőség és hatékony biztonsági szolgáltatások nyújtotta előnyöket.

A nyomtatóflotta telepítésére, kezelésére és védelmére szolgáló, hatékony megoldásokra támaszkodhat.

A hatékony titkosítás segítséget nyújt a bizalmas információk megvédéséhez a többfunkciós nyomtatón való tárolás és a hálózaton történő átvitel során egyaránt[6].

Dokumentumait a PIN nyomtatási lehetőségekkel védheti meg, valamint a hardverintegrációs zseben keresztül további biztonsági megoldásokkal is bővítheti a rendszert[7].

A munkacsoport nyomtatási környezetének képességei sokféle könnyen integrálható megoldással bővíthetők.

Csökkentheti az energiaköltségeket és a környezetre gyakorolt hatást.

Csökkentese energiafogyasztását a HP automatikus be- és kikapcsolási technológiájával, amely bekapcsolja a nyomtatóját, amikor szüksége van rá, és kikapcsolja, amikor nincs[8]. Az azonnal aktiválódó technológia segítségével energiát takaríthat meg[9].

Az opcionális HP EcoSMART Fleet termékkel gyorsan létrehozhatók és felügyelhetők a környezetkímélő nyomtatási szabályok és módszerek[10].

Kerülje a papírpazarlást: használjon automatikus kétoldalas nyomtatást és PIN-kódhoz kötött nyomtatást.

Az eredeti HP LaserJet tonerkazetták a HP Planet Partners programon keresztül egyszerűen újrahasznosíthatók[11].

Gyártó
HP
Típus
lézer
Színes nyomtatás
nem
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
igen
Nyomtatási sebesség (fekete)
40 lap/perc
További funkciók
Fax
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525dn nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525dn nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.