HP LaserJet Enterprise 500 M575dn nyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A kiváló színminőséget biztosító asztali többfunkciós nyomtató használatával felgyorsíthatja a folyamatokat, dokumentumait pedig dinamikus, digitális fájlokká alakíthatja át. A sokolda Teljes leírás >

Termékleírás

A kiváló színminőséget biztosító asztali többfunkciós nyomtató használatával felgyorsíthatja a folyamatokat, dokumentumait pedig dinamikus, digitális fájlokká alakíthatja át. A sokoldalú beolvasási, feldolgozási, továbbítási és visszakeresési eszközök segítségével megnövelhető a termelékenység. Leegyszerűsítheti a kezelést, és megnövelheti a biztonságot.

Átütő teljesítményt érhet el a precíz, kategóriájában legjobb beolvasásnak köszönhetően.

A kétoldalas dokumentumok egyetlen műveletben való beolvasása és a HP EveryPage funkció gyors eredményeket biztosít[1]. Az üres lapokat a készülék automatikusan eltávolítja.

A nagy feladatokat egyszerűen kezelheti a 100 lapos automatikus dokumentumadagoló segítségével[1]. Az adatokat nagy méretű, kihúzható billentyűzeten viheti be a készülékbe[2].

Adatait hatékonyabban kezelheti a beépített OCR és a több beolvasási célt biztosító lehetőségek használatával. Tisztán és könnyen olvashatóan olvashat be dokumentumokat az automatikus tájolási, körülvágási, árnyalási és torzításmentesítési eszközök használatával.

Közvetlenül a képernyőn megtekintheti a beolvasott oldalak előnézetét, valamint azokat szerkesztheti, beillesztheti és törölheti . Az érintőképernyőn egyetlen érintéssel indíthat el folyamatokat.

A nagy méretű kijelző kiváló minőségben jeleníti meg a képeket.

A feladatokat közvetlenül kezelheti az asztali használathoz kialakított többfunkciós nyomtatón a 20,3 cm-es (8 hüvelykes) HP Easy Select színes érintőképernyőről.

A színbeállításokat a HP EasyColor segítségével optimalizálhatja. A HP ColorSphere festékkazetta élénk színeket biztosít, akár 1,200 dpi felbontással.

A beolvasott dokumentumok közvetlenül e-mailbe vagy hálózati mappába történő küldésével növelhető a hatékonyság[4].

Értéket vásárol: ezt a terméket teljes, eredeti HP LaserJet tonerkazettákból álló készlettel szállítjuk.

Kiváló felügyelhetőség, bővíthetőség és erős biztonsági funkciók.

A színes technikával járó költségek szabályozására[4], valamint a nyomtatóflotta telepítésére és védelmére szolgáló, hatékony megoldásokra támaszkodhat.

A hatékony titkosítás segítséget nyújt a bizalmas információk megvédéséhez a többfunkciós nyomtatón való tárolás és a hálózaton történő átvitel során egyaránt[5].

Dokumentumait a PIN nyomtatási lehetőségekkel védheti meg, valamint a hardverintegrációs zseben keresztül további biztonsági megoldásokkal is bővítheti a rendszert[6].

A munkacsoport nyomtatási környezetének képességei sokféle könnyen integrálható megoldással bővíthetők.

Csökkentheti az energiaköltségeket és a környezetre gyakorolt hatást.

Csökkentese energiafogyasztását a HP automatikus be- és kikapcsolási technológiájával, amely bekapcsolja a nyomtatóját, amikor szüksége van rá, és kikapcsolja, amikor nincs[7]. Az azonnal aktiválódó technológia segítségével energiát takaríthat meg[8].

A külön megvásárolható HP EcoSMART Flotta segítségével egyszerűen hozhat létre környezetkímélő nyomtatási házirendeket és gyakorlatokat, illetve egyszerűen felügyelheti azokat[9].

Kerülje el a papírpazarlást: használjon automatikus kétoldalas, illetve PIN-kódhoz kötött nyomtatást.

Az eredeti HP LaserJet tonerkazetták a HP Planet Partners programon keresztül egyszerűen újrahasznosíthatók[10].

Gyártó
HP
Típus
lézer
Színes nyomtatás
igen
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
igen
Nyomtatási sebesség (fekete)
30 lap/perc
Nyomtatási sebesség (színes)
30 lap/perc
További funkciók
Fax
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu HP LaserJet Enterprise 500 M575dn nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HP LaserJet Enterprise 500 M575dn nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.