HP Designjet Z5200ps (44") nagyformátumú


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A HP Designjet nyomtatóval nyereséges, nagy formátumú nyomatok készíthetők, így fellendíthető a vállalkozás. A HP tinták és a ColorPRO papírok használata hatásos, kiváló minőségű n Teljes leírás >

Termékleírás

A HP Designjet nyomtatóval nyereséges, nagy formátumú nyomatok készíthetők, így fellendíthető a vállalkozás. A HP tinták és a ColorPRO papírok használata hatásos, kiváló minőségű nyomatokat eredményez. Számottevően gyorsabb és könnyebb munkafolyamat és több, a nyomtató által támogatott fájlformátum.

Gyártó
HP
Típus
tintasugaras
Színes nyomtatás
igen
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
nem
Legnagyobb papírméret
A1
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu HP Designjet Z5200ps (44") nagyformátumú nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HP Designjet Z5200ps (44") nagyformátumú nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.