Epson Workforce AL-C300DN nyomtató


120.091 Ft

Gyors és kiváló minőségű kétoldalas színes lézernyomtató a nyomtatási költségek csökkentésre törekvő kis és közepes méretű munkacsoportoknak. A könnyű üzleti integrációt biztos Teljes leírás >

Termékleírás

Gyors és kiváló minőségű kétoldalas színes lézernyomtató a nyomtatási költségek csökkentésre törekvő kis és közepes méretű munkacsoportoknak. A könnyű üzleti integrációt biztosító funkciók mellett a hálózati nyomtató kiváló nyomtatási sebességet is biztosít a hatékony irodai munkavégzés érdekében. A nagy kapacitású festékkazetta szintén segít alacsonyan tartani a nyomtatási költségeket, illetve dupla fekete festékkazetta is kapható, ami még tovább növeli a megtakarítást.

Gyors, kiváló minőségű és alacsony költségű nyomtatás
Az AL-C300DN 31 oldal/perc ISO nyomtatási sebességet biztosít , mind fekete-fehér, mind színes nyomtatásnál, még kétoldalas nyomtatás esetén is. A nyomatok kiváló, 1200 x 1200 dpi felbontásban készülnek, az 1 GB RAM segítségével pedig idő takarítható meg az ismétlődő nyomtatási feladatoknál. A kétoldalas nyomtatási feladatok ugyanolyan gyorsan elkészülnek, mint az egyoldalasak.

Egyszerűen használható és energiatakarékos
Az LCD kijelző megkönnyíti a speciális funkciók vezérlését. A nagy kapacitású festékkazettával akár 7300 fekete-fehér és 8800 színes oldal nyomtatható, így nem csak tovább tartanak a kellékanyagok, de kevesebb időt is kell elpazarolni azok cseréjére. Kapható dupla fekete festékkazetta is. Az AL-C300DN nem csak ENERGY STAR-tanúsítással rendelkezik, de energiafogyasztása is nagyon kicsi (1,3 W) mélyalvó üzemmódban.

Kiváló tartósság
A készülék akár 120 000 oldalas terhelhetőséggel rendelkezik, ezért a vállalkozások biztosak lehetnek abban, hogy megéri az Epson családba befektetniük.

Továbbfejlesztett csatlakoztathatóság, integráció és biztonság
A PDL nyomtatóemuláció, többek között PCL6, PostScript 3 and PDF 1.7, illetve a korszerű IPv6 és a gigabites Ethernet támogatás teszi ideálissá ezt a nyomtatót az üzleti környezetbe. A korszerű IPSec és SSL támogatás segít javítani a biztonságot a bizalmas anyagok nyomtatása során, az Email Print for Enterprise kompatibilitás segítségével pedig biztonságosan és bizalmas módon lehet nyomtatni.

LÉNYEGES JELLEMZŐK

- Gyors nyomtatás: ISO nyomtatási sebesség: akár 31 oldal/perc
- Kétoldalas nyomtatás: Azonos sebességű egy- és kétoldalas nyomtatás
- Nagy festékkazetta kapacitás: Akár 7300 oldal fekete-fehér és 8800 oldal színes nyomtatása
- Alacsony energiafogyasztás: Csupán 1,3 W mélyalvó üzemmódban
- Megbízható működés: 120 000 oldalas terhelhetőség

Gyártó
Epson
Típus
lézer
Színes nyomtatás
igen
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
nem
Nyomtatási sebesség (fekete)
31 lap/perc
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu Epson Workforce AL-C300DN nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Epson Workforce AL-C300DN nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások