Epson Stylus Pro 4900 nyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Epson Stylus Pro 4900 nyomtatóval kitűnő minőségű dokumentumokat és fényképeket nyomtathatunk. A stúdiók és irodák számára egyaránt tökéletes, kompakt, 17 colos nyomtató élethű Teljes leírás >

Termékleírás

Az Epson Stylus Pro 4900 nyomtatóval kitűnő minőségű dokumentumokat és fényképeket nyomtathatunk. A stúdiók és irodák számára egyaránt tökéletes, kompakt, 17 colos nyomtató élethű és kitűnő színerősségű eredményt kínál. Az A2 és A3++ formátumokkal kompatibilis Stylus Pro 4900 nyomtató az Epson MicroPiezo nyomtató technológiát alkalmazza. Az Epson Ultrachrome HDR 11 színes tintapatronokkal társítva tehát a Stylus Pro minősége a lézernyomtatók minőségével vetekszik. A Stylus Pro 4900 nyomtatón taláható Ethernet csatlakozáson keresztül a készülék például egy kisebb vállalkozáson helyi hálózatán belül is megosztható. A rendkívül gyors és hatékony nyomtató elöl elhelyezkedő papírtálcája megkönnyíti a papír behelyezését. Az Epson Stylus Pro 4900 számos papírtípusra képes nyomtatni, mint például a vastag fotópapírok vagy a matt kartonpapírok.

Gyártó
Epson
Típus
tintasugaras
Színes nyomtatás
igen
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
nem
Legnagyobb papírméret
A2
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu Epson Stylus Pro 4900 nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Epson Stylus Pro 4900 nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.