Epson LQ-2190N mátrixnyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ha nagy mennyiségű adatfeldolgozással kell megbirkóznia, ez a 24 tűs, 136 oszlopos nyomtató gyorsan és hatékonyan elvégzi a feladatot. A gyorsan, megbízhatóan és gazdaságosan üzemeltethet Teljes leírás >

Termékleírás

Ha nagy mennyiségű adatfeldolgozással kell megbirkóznia, ez a 24 tűs, 136 oszlopos nyomtató gyorsan és hatékonyan elvégzi a feladatot.

A gyorsan, megbízhatóan és gazdaságosan üzemeltethető Epson LQ-2190 gyors, rugalmas és megbízható megoldást kínál, így nagy mennyiségben nyomtathat kiváló minőség mellett. Költséghatékonysága és megbízhatósága ideálissá teszi számlák, szállítólevelek, raktárkészlet listák és címkék nyomtatására.

Megbízhatóság és gyorsaság: A 24 tűs, széles kocsis nyomtató a nagy volumenű nyomtatási feladatokat is zökkenőmentesen elvégzi. Sokféle papíron nyomtathat kiváló minőségben, az 576 karakter/mp (12 cpi esetén) pedig tökéletes a nagy mennyiségű nyomtatási feladatokhoz. Erre a masszív nyomtatóra mindig számíthat, nyomtatófejének élettartama 400 millió ütés vezetékenként, és a meghibásodások közti átlagidő 20 000 óra bekapcsolt állapotban.

Rugalmasság: Választhat az elülső, felső, alsó és hátsó papírutak között, így még jobban kihasználhatja az asztalon lévő helyet. Az USB csatlakozó rugalmasabb csatlakoztatási lehetőséget kínál.

Hosszabb élettartamú festékszalag: Egy festékszalaggal körülbelül 15 millió karaktert nyomtathat, így ritkábban kell cserélni, ami csökkenti az üzemeltetésre fordított költségeket és időt.

- Gyors, megbízható nyomtatás - Minőségi nyomtatás 24 tűvel A3 méretig, 576 karakter/mp sebességgel
- Többpéldányos rugalmasság - Akár 6 példányos űrlapok nyomtatása (1 eredeti + 5 másolat)
- Papírkezelés - Elülső, felső, alsó és hátsó papírutak közül választhat
- Nyomtatási sebesség növelő - Bitképek gyorsabb nyomtatásához Windows alatt
- Könnyű csatlakoztathatóság - Párhuzamos és USB csatlakozó, mint alaptartozék

Gyártó
Epson
Típus
mátrix
Színes nyomtatás
nem
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
nem
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Ethernet párhuzamos port USB

Az olcsó.hu Epson LQ-2190N mátrixnyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Epson LQ-2190N mátrixnyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.