Epson L550 nyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az Epson L550 egy négyfunkciós készülék speciális tintatartály rendszerrel, ideális otthoni és kisebb irodákba, ahol a cél a nyomtatási költségek csökkentése. Nyomtatási, szkennelési, Teljes leírás >

Termékleírás

Az Epson L550 egy négyfunkciós készülék speciális tintatartály rendszerrel, ideális otthoni és kisebb irodákba, ahol a cél a nyomtatási költségek csökkentése. Nyomtatási, szkennelési, másolási és faxolási funkciók mellett a modell automata lapadagolóval, kétsoros LCD kijelzővel és Ethernet kapcsolattal is rendelkezik. A kezdő készletben található plusz 2 fekete tintatpalackkal akár 12 000 fekete-fehér oldal is kinyomtatható.

Az L550 alacsony lapköltséget biztosít színesben és fekete fehérben is, és mindegyik nagy kapacitású tintatartály akár 4000 oldal fekete-fehér és 6500 oldal színes*1 nyomtatást szavatol.

Micro Piezo nyomtatófej-technológiával és az Epson eredeti tintájával az L550 Epson minőséget biztosít, a 12 hónapos (vagy 30 000 oldalas) jótállással és szerviztámogatással az üzemeltetés biztos és megbízható.

A nyomtató egyedi, nagy kapacitású tintatartály rendszere megbízható színes nyomtatást garantál, a tintatújratöltés pedig problémamentes és egyszerű. Az L550 emellett gyorsan beállítható és használatba vehető: csak el kell fordítani a fojtószelep kapcsolóját "nyomtatás" irányba, be kell tölteni a tintát és bekapcsolni a nyomtatót. Ezzel az L550 készen áll a nyomtatásra.

Az L550 növeli az irodai hatékonyságot gyors, 9 oldal/perces*2 nyomtatási sebességével, míg az Epson iPrint*3 lehetővé teszi a vezeték nélkül nyomtatást okostelefonról és táblagépről az irodán belül. Az új multi-copy funkció azt is lehetővé teszi, hogy egy oldalt akár 99-szer is lemásoljon egyetlen menetben, ami ideálissá teszi az L550 készüléket a dokumentumok gyors előkészítésére a találkozókhoz.

Az L550 tizenkét százalékkal kisebb helyigényű, mint a korábbi modellek*4, és kiválóan illeszkedik bármilyen munkakörnyezetbe.

Multifunkciós: Nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás
Ultra alacsony költségek: Nagy kapacitású, újratölthető tintatartály
Epson minőség: Megbízható és hosszan tartó nyomatok
Kompakt kialakítás: 12%-kal kisebb, mint a korábbi típusok
Hosszabb nyomatélettartam: Két extra fekete tintapalack

Gyártó
Epson
Típus
tintasugaras
Színes nyomtatás
igen
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
igen
Nyomtatási sebesség (fekete)
33 lap/perc
Nyomtatási sebesség (színes)
15 lap/perc
További funkciók
Fax
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu Epson L550 nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Epson L550 nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.