Epson FX-2190N nyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A széles kocsis FX-2190 mátrixnyomtató úgy lett kialakítva, hogy gyorsabb nyomtatást, fokozottabb megbízhatóságot és rugalmasabb papírkezelést tegyen lehetővé - mindeztkompakt külsőben. Teljes leírás >

Termékleírás

A széles kocsis FX-2190 mátrixnyomtató úgy lett kialakítva, hogy gyorsabb nyomtatást, fokozottabb megbízhatóságot és rugalmasabb papírkezelést tegyen lehetővé - mindeztkompakt külsőben. Tökéletes megoldás olyan gyártók, járműkereskedők, raktárak, laboratóriumok, nagykereskedők, szállítmányozók, pénzügyi részlegek és kereskedelmi felhasználók számára, akik alacsony költségek mellett nagy teljesítményt szeretnének elérni.

Főbb jellemzők

Rugalmas papírkezelés elöl, fent, hátul és alul
Akár 136 oszlop széles papírtípusok kezelése
Két opcionális vágottlap-adagoló a különféle űrlapok tárolásához
Kiegészítő tolótraktor az egymást követő űrlapok nyomtatásához
Szabványos párhuzamos és USB csatlakozások
Opcionális vezeték nélküli és vezetékes hálózati csatlakoztatás

Gyártó
Epson
Típus
mátrix
Színes nyomtatás
nem
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
nem
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Ethernet párhuzamos port USB

Az olcsó.hu Epson FX-2190N nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Epson FX-2190N nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.