Develop Ineo+ 224 SET nyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az ineo+ 224 minden területen előrelépés a korábbi modellekhez képest. Ezek közé tartozik a csúcsminőségű szkennelés, a felhasználóbarát fax funkciók, valamint a brilliáns színek. A s Teljes leírás >

Termékleírás

Az ineo+ 224 minden területen előrelépés a korábbi modellekhez képest. Ezek közé tartozik a csúcsminőségű szkennelés, a felhasználóbarát fax funkciók, valamint a brilliáns színek. A számtalan integrált funkciójával egyetlen irodából sem hiányozhat a Develop Ineo+ 224 színes multifunkciós nyomtató.

Gyártó
Develop
Típus
lézer
Színes nyomtatás
igen
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
igen
Nyomtatási sebesség (fekete)
22 lap/perc
Nyomtatási sebesség (színes)
22 lap/perc
További funkciók
Fax
Legnagyobb papírméret
A3
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu Develop Ineo+ 224 SET nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Develop Ineo+ 224 SET nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.