Canon imagePROGRAF iPF840MFP nagyformátumú


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Canon imagePROGRAF iPF840 MFP M40 Solution a praktikum és használhatóság mintapéldánya. Az imagePROGRAF MFP M40 megoldás a teljes munkamenetet felölelő rendszert biztosít mindazok számára, a Teljes leírás >

Termékleírás

Canon imagePROGRAF iPF840 MFP M40 Solution a praktikum és használhatóság mintapéldánya. Az imagePROGRAF MFP M40 megoldás a teljes munkamenetet felölelő rendszert biztosít mindazok számára, akinek széles formátumú dokumentumokat kell gyorsan, könnyen, pontosan és kimagasló részletgazdasággal szkennelnie, másolnia, archiválnia és terjesztenie. 2400x1200 dpi nyomtatási felbontás, 256MB memória, 320GB HDD, 4pl-es cseppméret, USB2.0 és Ethernet csatlakozás, M40 szkenner, integrált szkenner állvány, 19" érintőképernyő, RB01 második tekercsadagoló, PC tartó kosár, körvágókés. Nyomtatóállványt nem tartalmaz.

Gyártó
Canon
Típus
tintasugaras
Színes nyomtatás
igen
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
igen
Legnagyobb papírméret
B0
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu Canon imagePROGRAF iPF840MFP nagyformátumú nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Canon imagePROGRAF iPF840MFP nagyformátumú nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.