Canon imagePROGRAF iPF770 MFP nyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az A0-ás méretű lap nyomtatása, csupán 48 másodpercet vesz igénybe. A nyomtató közel száz nyomtatóhordozót tud kezelni, amiket szemből lehet befűzni. A berendezés alapkiépítésben rende Teljes leírás >

Termékleírás

Az A0-ás méretű lap nyomtatása, csupán 48 másodpercet vesz igénybe. A nyomtató közel száz nyomtatóhordozót tud kezelni, amiket szemből lehet befűzni. A berendezés alapkiépítésben rendelkezik hálózati és USB 2.0 csatlakozóval, így minden környezetbe egyszerűen integrálható.

A nyomtatócsaládhoz kifejlesztett tinta nagyon vékony (elméleti legkisebb vonalvastagság: 0,02 mm) vonalakat és élénk színeket tesz lehetővé, mindezt a gyors és folyásmentes tintaszáradásnak köszönhetően. A vonalak hosszúságában maximálisan +/- 0,1 % eltérés megengedett.

A szegély nélküli nyomtatásnak köszönhetően 914,4 mm szélességben és akár 30 m hosszúságban képes nyomatokat előállítani.

Teljes körű megoldás dokumentumok másoláshoz, e-mailbe, fájlba vagy felhőbe történő szkenneléséhez, illetve nyomtatásához.Kétirányú LED-es megvilágító-rendszer az optimális tárgymegvilágításhoz, illetve az azonnali bekapcsoláshoz. Beolvasás akár 13 hüvelyk/másodperces sebességgel. 22 hüvelykes LCD érintőképernyős kezelőfelület

Gyártó
Canon
Típus
tintasugaras
Színes nyomtatás
igen
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
igen
Legnagyobb papírméret
A0
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu Canon imagePROGRAF iPF770 MFP nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Canon imagePROGRAF iPF770 MFP nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.