Canon imagePROGRAF iPF5100 nagyformátumú


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az iPF5100 nagy formátumú nyomtató új, 12-színű pigment tintarendszerével garantáltan felfigyelnek munkáira. A széles színskála, a biztos árnyalatkezelés és a precíz színkalibrálás k Teljes leírás >

Termékleírás

Az iPF5100 nagy formátumú nyomtató új, 12-színű pigment tintarendszerével garantáltan felfigyelnek munkáira. A széles színskála, a biztos árnyalatkezelés és a precíz színkalibrálás következetes és állandó, kiemelkedő nyomatot eredményez 17" méretben is. Termelékeny nyomtatás sokféle nyomathordozóra: az ideális választás művészi grafikákat, próbanyomatokat és fotónagyításokat készítő cégeknek és művészeknek.

Ideális művészi grafikához, próbanyomat készítéséhez
Az iPF5100 szembetűnő nyomtatási minősége miatt a tökéletes készülék művészi grafika, digitális próbanyomat és műtermi fotók gyors és színhelyes készítéséhez, hiszen végtelenül rugalmas és sokféle alkalmazáshoz használható:

Fénynek ellenálló és csodálatos színes reprodukció lehetőség, ezért ideális proofkészítéshez, fotónagyításhoz.
A nagyformátumú művészi alkotás és fotó nyomtatás eredménye nagy benyomást kelt a különleges tintának köszönhető színmegjelenítés miatt, a szürke és világosszürke tinta pedig következetes színeket eredményez.
A legjobb minőségű próbanyomatot nyújtja de kisebb szemcsézettséggel, mint a megszokott pigment tintával működő készülékeken.
Fejlett képfeldolgozás
A nyomtató képfeldolgozó egysége, az L-COA*, optimalizálja a nyomtató teljesítményét. Lehetővé teszi a nagy sebességű nyomtatást sok tintafúvókával is.

Gyártó
Canon
Típus
tintasugaras
Színes nyomtatás
igen
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
nem
Legnagyobb papírméret
A2
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu Canon imagePROGRAF iPF5100 nagyformátumú nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Canon imagePROGRAF iPF5100 nagyformátumú nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.