Canon SELPHY CP910 nyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Kompakt és csatlakoztatható – Okostelefonokról és fényképezőgépről történő nyomtatáshoz a legegyszerűbb megoldás. Kompakt fotónyomtató laborminőségű képek készítéséhez, bárho Teljes leírás >

Termékleírás

Kompakt és csatlakoztatható – Okostelefonokról és fényképezőgépről történő nyomtatáshoz a legegyszerűbb megoldás.
Kompakt fotónyomtató laborminőségű képek készítéséhez, bárhol is jársz. A Wi-Fi és AirPrint™ támogatásnak köszönhetően okostelefonról és digitális fényképezőgépről történő vezeték nélküli nyomtatáshoz ideális.

Tulajdonságok:
Különösen könnyen hordozható fotónyomtató, amellyel bárhol nyomtathatsz.
Wi-Fi AirPrint™ támogatással az egyszerű nyomtatáshoz okostelefonról és kompatibilis fényképezőgépről.
Maradandó emlékek színpompás, tartós, laborminőségű kivitelben.
Fényes vagy félfényes borítású fényképek kényelmes nyomtatása fotópapírcsere nélkül.
A képernyőn megjelenő egyszerű és átlátható utasításoknak köszönhetően a nyomtatás az egész család számára egyszerű.
Rendkívüli rugalmasság a memóriakártyáról és USB-eszközökről történő közvetlen nyomtatásnak köszönhetően.
Kiszámítható nyomtatási költségek.
Nagyméretű, dönthető LCD kijelző a könnyű kezelhetőség és a kényelmes megtekintés érdekében.
Sokoldalú igazolványkép funkció és arckeretező, valamint szabványos méretű képek széles választéka.
Az Automatikus képoptimalizálás funkció a kiemelkedő eredmény érdekében intelligens módon javítja a képeket.


Rendkívül kompakt, hordozható fotónyomtató:
A SELPHY CP910 fotónyomtató otthonodban bárhol tökéletesen elfér, hordozhatóságának köszönhetően pedig még bulikba és családi eseményekre is magaddal viheted.

Sokoldalú Wi-Fi csatlakoztathatóság:
A Wi-Fi támogatás segítségével gyorsan és egyszerűen nyomtathatsz kompatibilis fényképezőgépről és számítógépről kábel használata nélkül.

Nézz, kattints, nyomtass:
A beépített vezeték nélküli hozzáférési pont közvetlen csatlakozást biztosít okostelefonodhoz, amelyről a szintén közvetlen nyomtatást is lehetővé teszi. Az egyszerű használat érdekében az AirPrint™ támogatás segítségével szoftver telepítése nélkül nyomtathatsz Apple készülékről.

Fotólabor minőségű nyomtatás otthon:
Bárki professzionális minőségű és tartós fényképeket nyomtathat kevesebb, mint 1 perc alatt. A festékszublimációs technológia kiváló színmélységet és színátmenetet biztosít, és még várakoznod sem kell.

Maradandó emlékek:
A speciális bevonat véd a vízcseppektől, kiömlő folyadéktól, valamint az elhalványulástól. A nyomatok így akár100 éven át is gyönyörűen mutatnak az albumban. Az ujjlenyomatok megelőzése és a hagyományos laborminőségű nyomatokéhoz hasonló eredmény elérése érdekében akár félfényes fotópapírt is használhatsz, és fogyóeszköz-cserére sincs szükség.

Egyszerű használat:
A felhasználóbarát kivitelnek köszönhetően a nyomtatás bárki számára egyszerű. Ezt pl. a könnyű megtekintést biztosító 6,8 cm-es (2,7”) LCD kijelző, valamint az intuitív menürendszer teszi lehetővé, amelynek képernyőjén a megjelenő utasítások egyszerű navigálást segítenek elő.

Meglepetések nélkül:
A fogyóeszköz-csomagoknak hála egyszerűen gátat szabhatsz a nyomtatási költségeknek.

Nyomtass kedved szerint:
A gyors nyomtatáshoz nem kell mást tenned, mint közvetlenül a nyomtatóhoz csatlakoztatni a PictBridge-kompatibilis fényképezőgépet. A még nagyobb rugalmasság érdekében számtalan memóriakártyáról vagy USB-flashmeghajtóról is nyomtathatsz.

Igazolványkép-nyomtatás:
Legyen szó személyes vagy professzionális használatról, az igazolványkép-nyomtatás funkció és arckeretező segítségével széles körben elfogadott, szabványos igazolványt készíthetsz és nyomtathatsz.

Nyomtatási méretek választéka:
A nyomtatónak köszönhetően több különböző módon is megoszthatod emlékeidet másokkal. Készíthetsz például levelezőlap méretű, négyzet alakú vagy hitelkártya méretű nyomatokat – és mindezt szupergyorsan.

Még jobb minőségű fényképek:
Az Automatikus képoptimalizálás a jelenet- és arcfelismerés funkcióval gondoskodik a kitűnő eredményekről. Intelligens módon kijavítja a kép hibáit, miközben csökkenti a nemkívánatos zajt, így különlegesen tisztává és gazdaggá teszi a nyomatokat.

Nyomtatás út közben:
Nyomtass utazás közben bel- vagy kültéren a külön megvásárolható NB-CP2L akkumulátorral (CG-CP200 töltőadapter szükséges). Egyetlen töltéssel több mint 36 levelezőlap méretű nyomatot készíthetsz. A választható DPC-CP100 porvédő fedél segítségével minőségi nyomatokat készíthetsz akár kültéri nyomtatás esetén is.

Gyártó
Canon
Típus
Hőszublimációs
Színes nyomtatás
igen
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
nem
További funkciók
Kártyaolvasó
Csatlakozás
USB WiFi (IEEE 802.11g/b)

Az olcsó.hu Canon SELPHY CP910 nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Canon SELPHY CP910 nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.