Canon MAXIFY iB4050 nyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.Nagy sebességű professzionális üzleti nyomtatás Nagy sebességű nyomtató kis irodákhoz beépített Wi-Fi, Ethernet, mobil és felhőalapú nyomtatási lehetőséggel. Kétoldalas nyomtatási Teljes leírás >

Termékleírás

.Nagy sebességű professzionális üzleti nyomtatás

Nagy sebességű nyomtató kis irodákhoz beépített Wi-Fi, Ethernet, mobil és felhőalapú nyomtatási lehetőséggel. Kétoldalas nyomtatási lehetőség és nagy kapacitású tintapatronok a hatékony, magas minőségű üzleti dokumentumokhoz.

.Előnyök

- Nagy teljesítményű nyomtató forgalmas, kis méretű irodához,két 250 oldalas papírkazettával
- A Gyors első nyomat funkcióval nem kell várni a dokumentumok nyomtatására, 15 színes és 23 fekete-fehér nyomatra képes percenként
- Wi-Fi és Ethernet csatlakozás: nyomtatás számítógépekről, okostelefonokról, táblagépekről és felhőalapú szolgáltatásokból
- Nyomtasson akár 2500 fekete-fehér és 1500 színes oldalt az egyenként cserélhető XL tintapatronokkal
- Készítsen minőségi dokumentumokat a kettősen ellenálló, üzleti nyomtatásra optimalizált HD tinta segítségével

.Fő funkciók

- Az első nyomat 7 másodpercen belül elkészül
- Használja és ossza meg vezeték nélkül
- Hatékony papírkezelés Hatékony papírkezelés
- Automatikus kétoldalas nyomtatás
- Táblaszámítógép és okostelefon csatlakoztatására kész
- Hatékony, XL méretű tintakazetták
- Nyomtatás felhőalapú szolgáltatásokból
- MAXIFY Printing Solutions alkalmazás

.Nagy sebességű nyomtató kis irodákhoz

Legyen produktív és maradjon kapcsolatban ezzel a robusztus, nagy sebességű nyomtatóval, melyet kis irodák számára terveztek, 250-1500 oldal közötti, magas havi nyomtatási oldalszámmal. A Wi-Fi és Ethernet csatlakozási lehetőségek mellett a professzionális nyomtatási minőség és az egyszerűbb vezérlési opciók által ez a nyomtató tökéletes munkatárs az irodában.

.Gyors dokumentumnyomtatás

Nem kell többé várakoznia üzleti dokumentumai miatt. Az ISO nyomtatási sebességű (23 fekete-fehér vagy 15 színes kép percenként) A4 dokumentumnyomtatás a hasonlóan sebes, 7 másodperc alatt elkészülő első nyomat funkcióval van kombinálva.

.Üzleti minőség

A kettősen ellenálló, nagy sűrűségű tinták éles szöveget és élénk színeket biztosítanak. Ezek a pigmenttinták kimagaslóan ellenállóak – tehát nem halványulnak el idővel sem – emellett jelölés- és súrlódásállóak, ami tökéletessé teszi őket a magas minőségű üzleti dokumentumokkal való felhasználáshoz.

.Költséghatékony működés

Nyomtasson akár 2500 fekete-fehér és 1500 színes A4-es dokumentumoldalt az egyenként cserélhető XL tintapatronokkal. Az egyenként cserélhető tintapatronok biztosítják a maximális produktivitást és a minimális pazarlást. A 4 színű multipack opció egy teljes cseretintakészletet tartalmaz a még költséghatékonyabb eredmény érdekében.

.Megnövelt produktivitás szükség esetén

A két nagy kapacitású 250 oldalas kazetta biztosítja, hogy kevesebb időt kelljen a papír betöltésére szánnia, miközben az automatikus kétoldalas nyomtatás segít, hogy könnyedén nyomtathasson professzionális minőségű dokumentumokat – mindezt kevesebb papír felhasználásával.

.Csatlakoztathatóság

A MAXIFY Cloud Link szolgáltatása lehetővé teszi a népszerű felhőalapú szolgáltatásokból (pl. Evernote, Dropbox, OneDrive vagy a Google Drive) való közvetlen nyomtatást okostelefonjáról a MAXIFY Printing Solutions alkalmazással. Az Apple AirPrint és a Google Cloud Print funkciók egyaránt elérhetők.

(Egyedi papírméretek: szélesség 89–215,9 mm, hosszúság 127-355,6 mm)

Gyártó
Canon
Típus
tintasugaras
Színes nyomtatás
igen
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
igen
Nyomtatási sebesség (fekete)
23 lap/perc
Nyomtatási sebesség (színes)
15 lap/perc
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Ethernet USB WiFi (IEEE 802.11g/b)

Az olcsó.hu Canon MAXIFY iB4050 nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Canon MAXIFY iB4050 nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.