CANON imagePROGRAF iPF8400SE nyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Canon imagePROGRAF iPF8400SE színpompás plakátok és reklámtáblák házon belüli nyomtatásához lett kialakítva, tervezve. Készítsen szemkápráztató plakátokat és jelenítsen meg írott Teljes leírás >

Termékleírás

A Canon imagePROGRAF iPF8400SE színpompás plakátok és reklámtáblák házon belüli nyomtatásához lett kialakítva, tervezve. Készítsen szemkápráztató plakátokat és jelenítsen meg írott anyagokat a hatszínű LUCIA EX pigmenttinták segítségével, amelyek által élénk, hosszan tartó eredményt kap.

Gyártó
Canon
Típus
tintasugaras
Színes nyomtatás
igen
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
nem
Legnagyobb papírméret
B0
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu CANON imagePROGRAF iPF8400SE nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy CANON imagePROGRAF iPF8400SE nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.