Brother PocketJet PJ-663 hordozható nyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A PocketJet valódi mobil nyomtatási megoldást kínál A4-es méretben. A mindössze 26 cm-es szélességével és 473 gr súlyával a PocketJet kényelmesen elfér egy kézi-vagy laptop táskába Teljes leírás >

Termékleírás

A PocketJet valódi mobil nyomtatási megoldást kínál A4-es méretben.A mindössze 26 cm-es szélességével és 473 gr súlyával a PocketJet kényelmesen elfér egy kézi-vagy laptop táskában, és felszerelhető járművekben, illetve más munkaterületeken is könnyedén használható. A PocketJet A4-es méretben nyomtat, így ideális olyan dokumentumok elkészítésére, ahol fontosak a részletes információk, így például számlák, szolgáltatási jelentések vagy szállítólevelek nyomtatásánál.

Gyártó
Brother
Típus
Thermo
Színes nyomtatás
nem
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
nem
Nyomtatási sebesség (fekete)
10 lap/perc
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Bluetooth® USB

Az olcsó.hu Brother PocketJet PJ-663 hordozható nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Brother PocketJet PJ-663 hordozható nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.