Brother MFC-L2740DW lézernyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

. Professzionális mono lézer All-in-One készülék vezetékes és Wi-Fi csatlakozással Professzionális mono lézer all-in-one készülék, amely Wi-Fi és vezetékes csatlakozással egyaránt re Teljes leírás >

Termékleírás

. Professzionális mono lézer All-in-One készülék vezetékes és Wi-Fi csatlakozással

Professzionális mono lézer all-in-one készülék, amely Wi-Fi és vezetékes csatlakozással egyaránt rendelkezik. Számos hasznos tulajdonsággal felszerelt eszköz, amelyek tervezésekor elsődleges szempont volt, hogy növelni tudja irodája hatékonyságát. Gyors, akár 30 lap/perc nyomtatási sebesség a hatékony dokumentumkezelés érdekében. Automatikus 2-oldalas nyomtatás és szkennelés segít a folyamatok hatékony megoldásában.

Csatlakozzon felhőhöz a weben keresztül a 6.8 cm-es kijelzőről. A 250 lapos papírtálcának köszönhetően kevesebb időt kell töltenie papírbetöltéssel. Az MFC-L2740DW segít a nyomtatási költségek alacsonyan tartásában, az opcionális, nagy töltetű tonereknek és a kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően. Csökkentse üzemeltetési költségeit az 1,200 oldalas kezdő tonerrel.

Érje el a maximumot hatékonyságban, a professzionális mono lézer all-in-one készülékkel. Tervezésekor elsődleges szempontok között szerepelt az egyszerű kezelhetőség. Az MFC-L2740DW all-in-one multifunkciós megfelel a legforgalmasabb iroda által támasztott igényeknek is. Egyetlen készüléken belül nyomtató, másoló, szkenner és fax. Az eszköz számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek az időhatékony munkavégzésben és költséghatékonynak is egyben. Időről-időre kimagasló minőségű dokumentumokat készíthet.

.Másolás

- Kétoldalas másolás
- Felbontás: akár 600 x 600dpi

.Faxolás

- Automatikus kétoldalas faxolás
- Faxmodem 33.6 kb/s
- Internetes fax(Letöltés a http://support.brother.com oldalról)
- PC-fax: Küldés és fogadás

.Beolvasás

- Kétoldalas beolvasás
- Felbontás: akár 600 x 2,400dpi (síkágyról), akár 600 x 600dpi (ADF-ből) akár 19,200 x 19,200dpi (interpolált)
- Szkenner típusa: Dupla CIS

.Nyomathordozó adatai

Kézi adagoló: Szélesség 76.2-tól 215.9 mm-ig, hosszúság 127-tól 355.6 mm-ig (A4 támogatás csak automatikus duplex módban), ADF (Automatikus dokumentum adagoló) - szélesség 147.3 - 215.9 mm, hosszúság 147.3 - 355.6 mm

Gyártó
Brother
Típus
lézer
Színes nyomtatás
nem
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
igen
Nyomtatási sebesség (fekete)
30 lap/perc
További funkciók
Fax
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Ethernet USB WiFi (IEEE 802.11g/b)

Az olcsó.hu Brother MFC-L2740DW lézernyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Brother MFC-L2740DW lézernyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.