Brother MFC-J5320DW tintasugaras nyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ideális választás üzleti környezetbe, ahol a kisebb munkacsoporton belül dolgozóknak lehetővé teszi, hogy többen is csatlakozzanak a PC-n, mobileszközön és felhőn keresztül a készülékh Teljes leírás >

Termékleírás

Ideális választás üzleti környezetbe, ahol a kisebb munkacsoporton belül dolgozóknak lehetővé teszi, hogy többen is csatlakozzanak a PC-n, mobileszközön és felhőn keresztül a készülékhez. A standard A3 nyomtatás, 2-oldalas
print (A4) segít az elhasznált papírmennyiség csökkentésében; az A4 méretű szkennelés és másolás síkágyról és a 35 lapos automatikus dokumentum adagoló felgyorsítják a munkafolyamatokat. Csatlakozzon meglévő vezetékes/wireless hálózathoz vagy nyomtasson közvetlenül mobileszközről AirPrint, Google Cloud Print™, vagy Brother's iPrint&Scan alkalmazáson keresztül. A 6.8cm színes érintőképernyős kijelzőről könnyedén navigálhat és csatlakozhat online, felhő alapú fiókjaihoz, ideértve a OneNote, EVERNOTE®, és PICASA™ fiókokat, valamint közvetlenül az MFC-J5320DW-ről elérheti Google Drive, Dropbox és OneDrive alkamazásokat PC használata nélkül is.

A 250 lapos papírkapacitás, a kézi adagoló és a szuper nagy töltetű tinták, amelyekkel akár 2,400 oldalt is nyomtathat, ideális papírkezelést biztosítanak a legforgalmasabb irodában is. Az MFC-J5320DW megfelel a szigorú ENERGY STAR, a német Blue Angel és Nordic Swan környezetvédelmi szabványoknak.

Gyártó
Brother
Típus
tintasugaras
Színes nyomtatás
igen
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
igen
Nyomtatási sebesség (fekete)
35 lap/perc
Nyomtatási sebesség (színes)
27 lap/perc
További funkciók
Fax
Legnagyobb papírméret
A3
Csatlakozás
Ethernet USB WiFi (IEEE 802.11g/b)

Az olcsó.hu Brother MFC-J5320DW tintasugaras nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Brother MFC-J5320DW tintasugaras nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.