Brother MFC-8510DN nyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az MFC-8510DN gyors, hálózatos, professzionális all-in-one készülék, amely számos kiváló funkcióval felszerelt lézernyomtató, másoló, fax és színes szkenner.Az integrált technológia é Teljes leírás >

Termékleírás

Az MFC-8510DN gyors, hálózatos, professzionális all-in-one készülék, amely számos kiváló funkcióval felszerelt lézernyomtató, másoló, fax és színes szkenner.Az integrált technológia és az automata duplex funkciók lehetővé teszik, hogy professzionális dokumentumokat hozhasson létre. Az MFC-8510DN ideális megoldás irodai környezetbe.

Gyártó
Brother
Típus
lézer
Színes nyomtatás
nem
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
igen
Nyomtatási sebesség (fekete)
36 lap/perc
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu Brother MFC-8510DN nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Brother MFC-8510DN nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.