Brother HL-6180DW lézernyomtató (HL6180DWYJ1)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az új HL-6180DW lehetővé teszi, hogy dokumentumait kiváló minőségben, mégis költséghatékonyan nyomtathassa. A készülék ideális választás munkacsoportok számára, a 40 lpp nyomtatási s Teljes leírás >

Termékleírás

Az új HL-6180DW lehetővé teszi, hogy dokumentumait kiváló minőségben, mégis költséghatékonyan nyomtathassa. A készülék ideális választás munkacsoportok számára, a 40 lpp nyomtatási sebesség felgyorsíta irodai munkafolyamatait. A beépített automatikus duplex egységnek köszönhetően, a papír mindkét oldalára nyomtathat, s így csökkentheti irodája költségeit.

Gyártó
Brother
Típus
lézer
Színes nyomtatás
nem
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
nem
Nyomtatási sebesség (fekete)
40 lap/perc
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Ethernet USB WiFi (IEEE 802.11g/b)

Az olcsó.hu Brother HL-6180DW lézernyomtató (HL6180DWYJ1) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Brother HL-6180DW lézernyomtató (HL6180DWYJ1) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.