Brother DCP-L8400CDN nyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

• A DCP-L8400CDN kimagasló minőségű színes lézernyomtató, másoló, szkenner egy készülékben, mely ideális megoldás irodai környezetbe, mivel helyet takaríthat meg vele. • Az all-in-o Teljes leírás >

Termékleírás

• A DCP-L8400CDN kimagasló minőségű színes lézernyomtató, másoló, szkenner egy készülékben, mely ideális megoldás irodai környezetbe, mivel helyet takaríthat meg vele.

• Az all-in-one készülék a hálózati csatlakoztathatóságnak köszönhetően rugalmasan illeszkedik környezetéhez.

• A DCP-L8400CDN automata duplex nyomtatás funkciója felgyorsítja a munkafolyamatokat és csökkenti az üzemeltetési kölétségeket.

• Növeli a munkacsoport hatékonyságát, mivel színes és mono dokumentumokat egyaránt nyomtathat a készülékkel

Gyártó
Brother
Típus
lézer
Színes nyomtatás
igen
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
igen
Nyomtatási sebesség (fekete)
28 lap/perc
Nyomtatási sebesség (színes)
28 lap/perc
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Ethernet USB WiFi (IEEE 802.11g/b)

Az olcsó.hu Brother DCP-L8400CDN nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Brother DCP-L8400CDN nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.