Brother DCP-8250DN nyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

40 lap/perc nyomtatási sebesség A kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően csökkenti papírköltségeit Akár 1.050 oldalas papírkapacitás az opcionális alsó papírtálcának kösz Teljes leírás >

Termékleírás


40 lap/perc nyomtatási sebesség
A kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően csökkenti papírköltségeit
Akár 1.050 oldalas papírkapacitás az opcionális alsó papírtálcának köszönhetően
Magas minőségű színes szkennelés
USB Host port (szkennelés és nyomtatás)
Különálló toner és dobegység - költséghatékony megoldás
A nagy töltetű toner lehetőséget nyújt a költségek további csökkentésére
35 lapos automatikus dokumentumadagoló és 250 lapos papírkapacitás
Energy Star minősítés - alacsony energiahasználatMinden egy készülékben, amire szüksége lehet, hogy csökkentse irodája költségeit: időtakarékos, gyors nyomtatás, másolás és szkennelés; költségcsökkentés a kétoldalas nyomtatással valamint hatékonyság és megbízhatóság az energiatakarékos működésnek köszönhetően. Mindez egy kompakt készülékbe csomagolva, egyszerű használhatósággal könnyítve munkáját.

Gyártó
Brother
Típus
lézer
Színes nyomtatás
nem
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
igen
Nyomtatási sebesség (fekete)
40 lap/perc
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu Brother DCP-8250DN nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Brother DCP-8250DN nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.