Brother DCP-8110DN nyomtató


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Minden egy készülékben, amire szüksége lehet, hogy csökkentse irodája költségeit: időtakarékos, gyors nyomtatás, másolás és szkennelés; költségcsökkentés a kétoldalas nyomtatással Teljes leírás >

Termékleírás

Minden egy készülékben, amire szüksége lehet, hogy csökkentse irodája költségeit: időtakarékos, gyors nyomtatás, másolás és szkennelés; költségcsökkentés a kétoldalas nyomtatással valamint hatékonyság és megbízhatóság az energiatakarékos működésnek köszönhetően. Mindez egy kompakt készülékbe csomagolva, egyszerű használhatósággal könnyítve munkáját.

Gyártó
Brother
Típus
lézer
Színes nyomtatás
nem
Multifunkciós (szkenner/fénymásoló)
igen
Nyomtatási sebesség (fekete)
36 lap/perc
Legnagyobb papírméret
A4
Csatlakozás
Ethernet USB

Az olcsó.hu Brother DCP-8110DN nyomtató árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Brother DCP-8110DN nyomtató vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.