iiyama Prolite XB2783HSU-B1DP monitor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az IIYAMA PROLITE XB2783HSU 27"-os Full HD monitort azoknak találták ki, akiknek fontos a színhelyes megjelenés, profi, fél profi fényképészeknek, designereknek, videóvágóknak. Az AMVA+ gondo Teljes leírás >

Termékleírás

Az IIYAMA PROLITE XB2783HSU 27"-os Full HD monitort azoknak találták ki, akiknek fontos a színhelyes megjelenés, profi, fél profi fényképészeknek, designereknek, videóvágóknak. Az AMVA+ gondoskodik a kiváló minőségű szín megjelenítésről (24-bit True Color) és a nagy látószögről. A monitor villogásmentes, így azoknak a szemét se károsítja, akik hosszú órákat töltenek el előtte.

Gyártó
Iiyama
Képernyő felbontás
1920x1080 pixel
Kijelző méret
27 "
Válaszidő
4 ms
Képarány
16:9
Csatlakozók
DisplayPort D-SUB DVI USB
TV Tuner
Nincs

Az olcsó.hu iiyama Prolite XB2783HSU-B1DP monitor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy iiyama Prolite XB2783HSU-B1DP monitor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.