Samsung U32D970Q monitor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.Példátlanul pontos színek az aprólékos gyári beállításoknak köszönhetően A Samsung professzionális UD970 monitorokat egyenként, aprólékosan, gyárilag △E < 1 pontossággal kalibrál Teljes leírás >

Termékleírás

.Példátlanul pontos színek az aprólékos gyári beállításoknak köszönhetően

A Samsung professzionális UD970 monitorokat egyenként, aprólékosan, gyárilag △E < 1 pontossággal kalibrálnak, ezért egységes színvilágot biztosít a teljes képernyőn, emellett precíz szürkeárnyalatokat, melyek sokkal finomabbak az olyan monitorokénál, amiken egyszerű szoftveres kalibrálást végeztek. A kizárólag a Samsung által fejlesztett beépített kalibrációs lapkakészlettel és a 16 bit-es look-up table-lel (LUT) sokkal pontosabb színeket jelenít meg a képernyő minden része, ezért ez a monitor precíz színkezelésében meghaladja más fejlett monitorok képességeit.

.Hihetetlenül egységes színvilág a teljes képernyőn

Minden egyes UD970 monitort egyenként kalibrálnak és egység-korrekciónak vetnek alá, melynek során 25 szekcióra osztják fel a kijelzőt, a kalibrátor segítségével pedig beállítják az egyes szekciók fényerejét. Ennek eredményeként a középső és a szélső területek kalibrációs pontossága eléri az elképesztő △E < 3 értéket. A Samsung fejlett hardware kalibrációs lapkakészlete és a precíz beállítás az egységesítési értéket 75 - 90%-os értékre emeli, mely majdnem tökéletes értékegységességet ér el az egész képernyőn.

.Részletes, tiszta színek a szürke minden árnyalatában.

A legtisztább fehértől a legsötétebb feketéig, az UD970 szürke-skáláját 256 különböző szintre osztottuk fel. Az UD970 ezután △E < 1 pontossággal, óvatosan és precízen, szintről szintre kalibráljuk a Gamma-görbe és a Szürke-skála korrekciós eljárás használatával. Ez a szürke legfinomabb árnyalataiban is tiszta színeket biztosít, így Ön igazán élethű képeket élvezhet, a minden részletet kifejező, megfelelő mértékű fényerővel, árnyaltsággal és színekkel. Gray Scale Correction. This ensures color clarity in even the finest shade of gray, so you get lifelike pictures with just the right amount of light, shade and color to express every detail.

.A fehéregyensúly-korrekció pontos és lenyűgöző képi világot eredményez

Az igazán élethű képi világ létrehozása a színhőmérséklet finomhangolhatóságától is függ. A fehéregyensúly-korrekciónak, és a △E < 1 pontosságú beépített kalibrációs technológiának köszönhetően az UD970 felismeri az adott helyzetben megkövetelt pontos fehéregyensúlyt, és profi módon korrigálja a színhőmérsékletet. A monitor 4000 K és 10.000 K fokok között képes elvégezni a finomhangolásokat, mely során precízen kiszámított 100 K-s léptékekben állítja a színhőmérsékletet, ezzel biztosítva Ön számára a tökéletes fehéregyensúlyt, a munkája által megkövetelt gazdag színeket és az élénk, tiszta képminőséget.

.Élénk színek a csaknem tökéletes Adobe RGB-spektrum lefedettséggel, és a valós 10-bites bevitellel

A Samsung által kifejlesztett BLUE-technológia az Adobe RGB-spektrum 99%-át támogatja, a CIE 1931 szabvány alapján. Az RGB spektrum majdnem teljes lefedésének köszönhetően nyomtatáskor hihetetlenül pontos színhűséget kap minimális színeltéréssel, azaz a képernyőn megjelenő kép gyakorlatilag megegyezik azzal, amit kinyomtat. A 10-bites támogató panel használatával pedig a 10-bites beviteli jeleket egy 16-bites LUT-on keresztül dolgozza fel és továbbítja a készülék, ezáltal lenyűgöző 1,07 milliárd színt képes megjeleníteni.

.Könnyen használható színkezelő szoftver az egyedi igényeknek megfelelően

Az UD970 által nyújtott precíz, gyárilag hangolt színek csak a hihetetlenül professzionális élmény kezdetét jelentik. Ön szintén beállíthatja a színmódokat és színprofilokat úgy, hogy azok az Ön egyedi igényeinek megfeleljenek, a Natural Color Expert (természetes szín-szakértő) nevű, könnyen használható, önmagát beállító szoftverrel. A szoftveres varázsló segítségével könnyedén végezhet módosításokat, ezáltal elérheti azokat a pontos színeket, melyekre egy igazi szakértőnek szüksége lehet.

.Gyönyörű design és lenyűgözően hatékony ergonómia a tökéletesen profi választásért

••Az UD970 mind képmegjelenítésében, mind megjelenésében az elérhető legkifinomultabb vizuális élményt nyújtja. Mattfekete felületével és fémes ezüst hátoldalával irodájának kiemelkedő, fényűző és profi kinézetet kölcsönöz. •Az UD970 fejlett ergonómiája maximalizálja termelékenységét. A Samsung egyedi HAS formatervezésének köszönhetően a monitor magasságát 130 mm-en belül szabadon állíthatja. A monitor emellett dönthető, forgatható, és oldalára fordítható, és teljes Auto OSD forgatást kínál.

.Tapasztalja meg a tökéletes részletességet és a legszélesebb betekintési szöget

Az UD970 az FHD felbontás négyszeresével és a legszélesebb betekintési szögekkel kategóriájának legjobb képminőségét kínálja. •A 3840 x 2160-as UHD felbontással négyszer több pixelt láthat, mint egy Full HD kijelzőn, így teljesen élethű részletességet, és tökéletes képminőséget kap. Az UHD extrém magas felbontása segít a szakembereknek abban, hogy kevesebbet kelljen feleslegesen nagyítaniuk vagy görgetniük a képernyőn. •A Samsung Pane-to-Line Switching (PLS) Panel-technológiája 178 fokos betekintési szöget nyújt, mind függőlegesen, mind vízszintesen, így minden szögből átélheti a tökéletes vizuális élményt.

.Bizonyítottan megfelel a legmagasabb szakmai elvárásoknak

Az UD970 rendelkezik a Fogra PSD tanúsítvánnyal, mely igazolja, hogy a monitor színreprodukciója megfelel az ipari elvárásoknak. A képminőséget a TUV képminőség-tanúsítványa is igazolja, emellett rendelkezik az UL tanúsítványával is, mely szerint olyan cég gyártotta a monitort, ami az összes előre látható környezeti kockázatot elkerülte a gyártás során. A termék ezen felül gyári kalibrációs jelentéssel is rendelkezik, ezáltal a szakemberek láthatják az adatokat, és ellenőrizhetik a színhűség szintjét.

.Csatlakoztatási opciók széles köre

Az UD970 csatlakoztatási opciók széles körét vonultatja fel, beleértve két DP 1.2 portot, egy mini DP–DP átalakítót, egy HDMI portot és 5 darab USB-csatlakozót. A csatlakoztatási opciók széles köre lehetővé teszi, hogy négy teljesen eltérő Full HD felbontású képet tekintsen meg egyidejűleg, akár 4 különböző forrásból, ezáltal nagyobb rugalmasságot és termelékenységet érhet el.

.Előre beállított színmódok az Ön szakmai elvárásainak megfelelően

Az összesen 8 gyárilag beállított színmód, és a három kényelmesen személyre szabható mód segítségével a monitor megfelel az Ön elvárásainak, legyen szó bármilyen projektről. •Adobe RGB: Ez a színmód a nyomdai és kiadványszerkesztő-ipar számára fejlesztették ki, és kizárja a zöld és kék színtartományokban előforduló színveszteséget •sRGB: megszokott színmegjelenítési mód a monitorok és nyomtatók számára, melyet az átlagos számítógép felhasználók részére fejlesztettek ki. •Magas fényerő: maximalizálja a kijelző fényerejét, videojátékokhoz és világos környezetekhez ajánlott •EBU, BT.709, SMPTE-C: a European Broadcasting Union, a HD TV műsorszórás és az analóg (SD) TV műsorszórás standard színtartománya •Digital Cinema Initiatives (DCI): Egységes és állandó szabványok a megfelelő színes képminőség érdekében •Digital Image Communication in Medicine (Digitális Orvosi Képkommunikáció; DICOM): orvosi digitális képi-, és kommunikációs szabvány

.Két különböző színmód egyetlen képernyőn

A bőséges méret és az ultramagas felbontás lehetővé teszi, hogy felossza a képernyőt és éles, élénk képi élményben legyen része. •Kettős képmód: Ez a mód lehetővé teszi, hogy egyazon képernyőn egyszerre használjon kettőt a nyolc színmód közül, és könnyedén összehasonlítson egy adott képet két különböző színmódban. •Négyablakos PBP és kétablakos PBP: A Picture-by-Picture (PBP, kép a kép mellett) használatával elfelezheti a képernyőt, vagy feloszthatja három FHD ablakra. A lenyűgöző UHD felbontásnak köszönhetően nem veszít semmit a ragyogó képminőségből.

Gyártó
Samsung
Képernyő felbontás
3840x2160 pixel
Kijelző méret
31.5 "
Válaszidő
8 ms
Képarány
16:9
Csatlakozók
DisplayPort DVI HDMI USB
TV Tuner
Nincs

Az olcsó.hu Samsung U32D970Q monitor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Samsung U32D970Q monitor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.