LG 34UC87M monitor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

..Ívelt és UltraWide az Ön professzionális igényeinek megfelelően .LG 21:9 Ívelt UltraWide üzleti monitor - 21:9 Ívelt QHD kijelző - Flicker-Safe villódzásmentes IPS kijelző - sRGB szí Teljes leírás >

Termékleírás

..Ívelt és UltraWide az Ön professzionális igényeinek megfelelően

.LG 21:9 Ívelt UltraWide üzleti monitor

- 21:9 Ívelt QHD kijelző
- Flicker-Safe villódzásmentes IPS kijelző
- sRGB színtérlefedettség 99% százalék felett / 10 bites színmélység a Display Port-on keresztül
- THUNDERBOLT™ 2 / Mac® kompatbilis
- Falra rögzíthető (100x100)
- ENERGY STAR® MINŐSÍTÉS

.EZT NÉZZE! VÉGRE ÚGY ALAKÍTHATJA KI TÖBBMONITOROS MUNKAÁLLOMÁSÁT, AHOGY MEGÁLMODTA!

Az LG 34UC87M egy 34"-es 21:9 Ívelt monitor, amely lehetővé teszi a többmonitoros rendszerek kiépítését, a felhasználók egyedi igényeihez alakítva. A többmonitoros talpazat és néhány LG tartozék segítségével a különböző kialakítások egész sorát valósíthatja meg, amelyek közül néhányat a fenti képen is megtekinthet. Képzeljen el például egy videószerkesztéshez összeállított munkaállomást, amelynek bal alsó képernyőjét a klipek kiválasztásának szentelheti, míg ezzel egyidőben a középsőn végezheti a választott klip szerkesztését, az extra feladatokra ott van a jobb oldali kijelző, az eredmények megtekintéséhez pedig a fenti középsőt használhatja. Egy másik lehetőség, amelyben örömét lelheti, a 2x3 monitoros rendszer nyújtotta moziélmény. Semmihez sem fogható hatást nyújt, amint a látvány kitölti a lenyűgöző méretű képfelületet. A 34UC87M az ideális többképernyős rendszerek új dimenzióját nyitja meg Ön előtt.

.A TARTALOMFOGYASZTÓK, BELEÉRTVE A JÁTÉKOSOKAT IS, MAGUK IS TARTALOMGYÁRTÓKKÁ VÁLNAK. AKIK MEGKÖVETELIK, HOGY A MONITORUK IS FEJLŐDJÖN.

.VALÓDI 21:9 ÍVELT ULTRAWIDE KÉPERNYŐFELÜLET

A 34UC87M képernyőfelülete ívelt, felbontása pedig 3440x1440 UltraWide QHD. Ami azt jelenti, hogy 2,4-szer nagyobb terület áll rendelkezésünkre, mint egy 27"-es képernyő esetében. Ráadásul mostantól mindenkorra vége annak, hogy a monitor kerete zavaró módon kettévágja a képet, több képernyős felállítás esetén. A hangmérnökök lényegesen hosszabb szekvenciákkal és több sávval dolgozhatnak a Pro Tools-ban, így átfogóbb képet kaphatnak a zenéjükről, míg a videókat szerkesztők megtakaríthatják azt az időt, amelyet eddig a snittek közti váltogatással töltöttek, például a Premier Pro-ban. Általánosságban pedig ez a felület egyszerre, és minden nehézség nélkül teszi lehetővé több, különböző grafikai eszköz használatát, miniatűrök megjelenítését és weboldalak megnyitását. A 178 fokos betekintési szöget nyújtó ívelt IPS panelen minden részletet kényelmesen megtalálhat a tekintet, vakfoltok nélkül. A 34UC87M IPS panelének íve egészen különleges betekintési szöget nyújt, így a 34"-es képernyő képes felölelni a teljes látómezejét. És mindez egy elegáns, stílusos design-ban ölt testet, ami azt súgja nekünk, hogy hamarosan nagyszabású változások várhatók munkaállomása felszerelésében, vagy az otthoni szórakoztató eszközei között.

.A 34UC87M ÉLETHŰ SZÍNPALETTÁJA VALÓDI SZÍNEKKEL KÁPRÁZTATJA EL SZEMÉT

A 34UC87M képernyőjének minőségéről ódákat zengenek, nem véletlenül. Globálisan elismert minősítő intézetek sora tesztelte az LG 34"-es 21:9 képarányú UltraWide kijelző szériáját, és bólintott elismerőleg. Az Intertek biztonsági minősítése, az IPS kijelző UL által hitelesített színvisszaadási képessége, széles betekintési szöge és színhűsége egyaránt a megbízhatóság magas szintjét tanúsítja. Érdemes megemlíteni továbbá az LG 21:9 UltraWide kijelző családja által kapott szakmai elismerések hosszú sorát, a rangos szervezetektől kapott díjak még magasabbra emelik a lécet a vetélytársak előtt. A "Photograph Monthly" magazin októberi számában szintén kifejezte tiszteletét az LG 21:9 UltraWide kijelző teljesítménye előtt, megemlítve hogy "az LG IPS kijelzője egyedül 2014-ben 26 díjat nyert a legrangosabb szervezetektől"
Nem csak az elismerések jelzik a képernyő fantasztikus képességeit. A számok és adatok mindennél egyértelműbben mutatják, hogy miről is van szó. Az LG vezető IPS technológiájának nincs párja a színek megőrzése és képtisztaság terén, még a minden képzeletet felülmúlóan széles betekintési szögből nézve is. Amit tökéletesen alátámaszt az Intertek által nemrégiben elvégzett vizsgálat, amely IPS, illetve VA paneleket hasonlított össze színváltás szempontjából, és megállapította, hogy az IPS panelek színváltása kisebb mértékű, mint a VA paneleké (valamennyi színtartományban a szabványos felett). Új termékek jönnek-mennek, eközben az LG Ívelt UltraWide 34UC87M messze a mezőny előtt haladva mutatja utat.

.EGY MAC-ES EL TUD EGYÁLTALÁN KÉPZELNI MONITORT THUNDERBOLT NÉLKÜL?

A Mac-et használó szakmabeliek gyakran végeznek erősen grafikai jellegű feladatokat, és eközben egy sor olyan eszközt használnak, amelyet Mac-re optimalizáltak. A tökéletesen Mac kompatibilis 34UC87M az egyetlen 34"-es ívelt 21:9 monitor, amely két Thunderbolt 2 csatlakozóval is rendelkezik. Többé nincs szükség bonyolult megoldásokra a számítógéphez való csatlakozáshoz. A külső tároló, a szkenner és a Mac Pro láncba kötésével egyszerre 20Gbps adatátviteli sebességet érhet el (ami négyszer gyorsabb, mint az USB 3.0 sebessége). A 34UC87M megszabadítja munkavégzés közben a nehézkes adatátvitel béklyójától, ami kulcsfontosságú szempont egy munkaállomás esetében. A 34UC87M többféle kapcsolódási módot kínál a különböző eszközök számára, két HDMI csatlakozóval rendelkezik, egy Display Port-tal, két USB 3.0-ás, illetve egy USB Up csatlakozóval. Innovatív kapcsolódási központként a 34UC87M egyszerűen kivitelezhetővé teszi eszközeinek rendszerbe kötését.

* A Mac-kel való összekötéshez Thunderbolt, HDMI-HDMI vagy Mini DP-DP kábelre lehet szükség.
* A Thunderbolt-Ethernet adapter segítségével nagy sebességű Ethernet hálózatokhoz kapcsolódhat, a 34UC87M Thunderbolt csatlakozóján keresztül.
* A Thunderbolt Mac és Windows kompatibilis.

.A 34UC87M EGYSZERŰEN FALRA SZERELHETŐ, VESA KOMPATIBILIS MEGOLDÁSSAL

A 34UC87M teljes mértékben VESA kompatibilis fali konzolja (100mm x 100mm), számtalan különböző megoldást nyújt a profi felhasználóknak abban a tekintetben, hogy hova és milyen szögben pozícionálják a monitort, elősegítve a rendelkezésre álló tér rugalmas kihasználását. A fali tartókarral kiegészítve a 34UC87 akár távolabb is állhat a faltól, illetve még sokszínűbben pozícionálható mind vízszintes, mind függőleges irányban. A fali konzol és a tartókar kényelmesen egyszerű felszerelését követően a 34UC87M kellemes meglepetést fog okozni, amint tökéletesen igazodva a lehetőségekhez és igényeihez, javítja munkájának körülményeit és hatékonyságát.

* A tartókar külön vásárolható meg.

.DÖNTHETŐ ÉS ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁGÚ TALPAZAT A SZEMÉLYRE SZABOTT LÁTÁSKOMFORTÉRT

Az LG talpazatának innovatív funkciói nem csak egyedi monitorok esetében teszik lehetővé a magasság és dőlésszög állítását, hanem függőleges irányban többmonitoros rendszerekben is, akár a felül elhelyezkedő kijelzők számára. Ez további lehetőségeket nyújt az LG 21:9-en végzett feladatok még optimálisabb megtekintésére többmonitoros rendszerek esetében.

.CSAK NYUGODTAN. NEM HAGYJUK, HOGY ELVESSZEN AZ ULTRAWIDE HATALMAS TERÉBEN.

A 34UC87M által rendelkezésünkre álló végtelen tér hatására könnyen érezhetjük úgy, hogy a figyelmünk komoly kihívások előtt áll. Ám alig néhány kattintásnyira tőlünk, ott várnak ránk az LG előre meghatározott és kiszámolt osztott képernyős beállításai, amelyekkel elkerülhető a megnyitott ablakok zavaró egymásba érése, és a különböző feladatokhoz használt alkalmazások kezelhetetlen rétegződése. Képzelje el, hogy örökre megszabadulhat a különböző eszközökkel való párhuzamos munkavégzés közben állandó nehézséget okozó, egymást kitakaró képernyők problémájától. Ezentúl gond nélkül kereshet megfelelő képeket az Interneten, amelyeket rögvest retusálhat is PhotoShop-pal, majd helyezheti őket egy PowerPoint-ba, miközben valamennyi ablak nyitva van, és bőségesen elég teret nyújt.

.KÉT KÜLÖNBÖZŐ ESZKÖZ TÖBBÉ NEM KÉNYSZERÍTI RÁ KÉT KÜLÖNBÖZŐ MONITOR HASZNÁLATÁRA. A DUAL LINK UP ÉS A DUAL CONTROLLER MEGOLDJA A PROBLÉMÁT.

Ha egy olyan helyzetbe kerül, amelyben - tegyük fel - egyszerre kell Mac-kel és PC-vel dolgoznia, az igen megterhelő lehet a figyelme számára, miközben az állandó helyzetváltoztatás fizikailag is igénybe veheti. De ne essen kétségbe. A 34UC87M rendelkezik egy eddig még nem említett hatékonyságnövelő funkcióval, a Dual Link-up-pal. A monitorhoz kapcsolódó két különböző eszközt 1:1-es térbeli aránnyal jelenítheti meg, kettéosztva a képernyőt a két bemeneti jel számára. Vagyis, szükség esetén nem jelenthet gondot egyszerre két különböző világot megjeleníteni a 34UC87M Ívelt UltraWide képernyőjén. És nem csak arról van szó, hogy egyetlen monitoron jelenítheti meg a két eszköz képét, de át is helyezheti a tartalmakat egyikről a másikra. A Dual Controllet szoftver lehetővé teszi dokumentumainak áthelyezését, anélkül, hogy ehhez külön adatátviteli eszközt kellene használnia.

* The Dual Controller szoftver 2015 márciusában készül el és a Terméktámogatás menüpontból lesz elérhető.
* A Dual Controller működéséhez az szükséges, hogy a két csatlakoztatott eszköz (pl. PC és Mac Pro®) a 34UC87M-hez és egy közös hálózathoz csatlakozzon.

.A FIGYELEM MEGRAGADÁSÁNAK CSÚCSA, DÖBBENETES HANGGAL ÉS "ŐRÜLT" MÉRETŰ LÁTÓMEZŐVEL. EGYSZERŰEN ANNYIRA... ADDIKTÍV.

Mi teszi igazán teljessé a játékok és filmek élvezetét? Ha a látvány és a hangzás annyira meggyőző, hogy egy ponton túl már egyedül a képernyő jelenti számunkra a valóságot. A 34UC87M pontosan erre képes. Az LG védjegyének számító 21:9 Ívelt UltraWide látótér, együtt a MAXXAUDIO technológia által biztosított gazdag hangzással, amely teltebb basszusokkal és kristálytisztán megszólaló magas hangokat jelent, a 34UC87M olyan mértékben képes megragadni figyelmét, amiről mások csak álmodhatnak. Két beépített 7 wattos hangszóróval, és MAXXAUDIO technológiával ellátva a 34UC87M képes a mozikban megszokott surround hangzás reprodukálására. Vagyis a MAXXAUDIO és a 21:9 látómező kombinációjával mindenkit megelőzve a jövő játékélményének részese lehet. Mert mi öröm van a játékban, ha nem vagyunk igazán benne?

.TUDTA, HOGY A LEGJOBB JÁTÉKOK MÁR ELMOZDULTAK A 21:9-ES LÁTÓMEZŐ FELÉ?

A játékok szerelmesei egyre nagyobb számban kóstolnak bele, hogy milyen adrenalin löketet jelent a 21:9-es látómező. Legtöbbjük azonnal észreveszi, hogy a 21:9 egyszerűen jobb, valósághűbb és elragadóbb látómezőt képes nyújtani tekintetüknek. Korábban a legtöbb kétség a játékipart érintette, nevezetesen, hogy lesz-e elég játék, amely kihasználja a 21:9 lehetőségeit. Nos, a játékok tervezői határozottan a 21:9-es képarány felé fordították figyelmüket. Csak vessen egy pillantást a listán szereplő címekre. Ezek nem akármilyen játékok, hanem a legkeresettebbek és legnépszerűbbek az egész világon.

Kattintson ide!

.A MINŐSÍTETTEN VILLÓDZÁSMENTES KÉP (FLICKER SAFE) VÉGTELENÜL SOK SZÓRAKOZÁST NYÚJT, VÉGELÁTHATATLANUL.

Az LG megfigyelte, hogy a 34UC87M monitort használó játékosok egy része sokkal több időt tölt játékkal, mióta a 34UC87M kelti életre virtuális versenyeiket és csatáikat. Kényelmet nyújtani a szemeknek, miközben hosszú órákon át figyeli a monitort, ez az egyik legnagyobb feladatunk. Éppen ezért a 34UC87M Flicker Safe (villódzásmentesség) funkcióját szigorúan ellenőrizzük, hogy mindenkor folyamatosan és megfelelően működjön . (Az LG "Flicker Safe" üzemmód folyamatosan bekapcsolt állapotban van, így szinte teljesen megszüntetve ezzel a villódzást.)

.LG, EGY LÉPÉSSEL AZ INNOVÁCIÓ ÉLMEZŐNYE ELŐTT

Gyártó
LG
Képernyő felbontás
3440x1440 pixel
Kijelző méret
34 "
Válaszidő
5 ms
Képarány
21:9
Csatlakozók
DisplayPort HDMI Thunderbolt
TV Tuner
Nincs

Az olcsó.hu LG 34UC87M monitor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LG 34UC87M monitor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.