LG 27MT77D-PZ monitor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

- 27" IPS kijelző - 1920 x 1080 Full HD felbontás - 250nit-es fényerő - 178/178 betekintési szög - GTG 5ms válaszidő - 5Wx2 stereo hangszóró .IPS kijelző Az LG Personal TV IPS kijelző pa Teljes leírás >

Termékleírás

- 27" IPS kijelző
- 1920 x 1080 Full HD felbontás
- 250nit-es fényerő
- 178/178 betekintési szög
- GTG 5ms válaszidő
- 5Wx2 stereo hangszóró

.IPS kijelző

Az LG Personal TV IPS kijelző panele bármilyen betekintési szögből nézve csúcsminőségű képet nyújt, és állandó, torzulásmentes színekkel nyűgözi le a a nézőt, a képernyő valamennyi pontján. Élethű színei révén garantáltan lebilincselő nézői élményt nyújt.

.Cinema Screen formatervezés

A monitorok vastag kávája zavarhatja a néző figyelmét, ezzel szemben a CINEMA Screen formatervezés ultra-vékony kerete határtalanná teszi a megtekintés élményét. Semmi sem akadályozhatja meg, hogy filmnézés vagy játék közben élvezhessük a széles betekintési szög előnyeit és a kijelző kristálytiszta képét.

.2 az 1-ben & falra szerelhető

Egyetlen LG Personal TV-re van csak szüksége, hogy saját szobájában vagy irodájában kedvére tévézhessen és számítógépezhessen. Az internet vagy filmek szerelmesei monitorként lelhetik örömüket benne, míg a televízióra vágyók akár falra szerelve TV-ként használhatják a monitort.

.Black Stabilizer & DAS (Dynamic Action Sync) Mode

Az LG Personal TV professzionális feltételeket biztosít a játékosok számára, gyárilag beállított képmódokkal a különböző igényeknek megfelelően. A Black Stabilizer tökéletes látást nyújt még a legsötétebb jelenetek alatt is, míg a DAS képmód (Dinamikus Akció-szinkronizálás) kiküszöböli a bementi késleltetést a gyors tempót diktáló játékok közben.

.Stereo hangszórók

A beépített stereo hangszóróknak köszönhetően nincs szükség külső eszközre a hang teszteléséhez. A beépített hangszóróknak köszönhetően a látványt stereo hangzás teszi teljessé, külső eszközök csatlakoztatása nélkül is.

.DivX HD lejátszó

Játssza le gyorsan és egyszerűen a DivX formátumú videós tartalmakat az LG Personal TV-jén. Csak egy USB meghajtó csatlakoztatására van szükség, így időt, fáradságot és pénzt takaríthat meg, külön DivX lejátszó használata nélkül.

.PIP - kép a képben

A PIP (picture in picture - kép a képben) funkció kiemelkedően hasznos azok számára, akik behatárolt idő alatt szeretnének minél több információban részesülni. A praktikus megoldásnak köszönhetően egyszerre nézhet TV-t és dolgozhat vagy játszhat a számítógépén.

Gyártó
LG
Képernyő felbontás
1920x1080 pixel
Kijelző méret
27 "
Válaszidő
5 ms
Képarány
16:9
Csatlakozók
HDMI Scart USB
TV Tuner
Van

Az olcsó.hu LG 27MT77D-PZ monitor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LG 27MT77D-PZ monitor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.