LG 27MT57D-PZ monitor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.Personal TV (TV + Monitor) Az LG Personal TV-k számos szórakozási lehetőséget biztosítanak, mint a HD adások vétele, DVD nézés, Internetezés, játékok és fotók megjelenítése. A vizuá Teljes leírás >

Termékleírás

.Personal TV (TV + Monitor)

Az LG Personal TV-k számos szórakozási lehetőséget biztosítanak, mint a HD adások vétele, DVD nézés, Internetezés, játékok és fotók megjelenítése. A vizuális élményt tovább növeli a Full HD képminőség.

.CINEMA SCREEN

A CINEMA SCREEN dizájn hihetetlenül magával ragadó vizuális élményt nyújt. A minimalizált káva a lehető legkevésbé zavarja a látványt azzal, hogy szinte nem is létezik a hagyományos, külső keret a kép körül.

.Élethű színek

Mivel az LG IPS Personal TV-i egységes, kevésbé változó színhőmérsékletet biztosítanak, a színélmény az eredeti képével azonos.

.Széles betekintési szög

Akár fekszik, ül vagy áll, az LG IPS monitoraival bármilyen betekintési szögből élvezheti az élethű képminőséget színeltolódás nélkül.

.Egyenletes színátmenetek

Az LG IPS kijelzői akár hosszú ideig tartó folyamatos használat esetén is garantálják az egyenletes színátmeneteket, legyen szó akciófilmről, RPG játékokról vagy online böngészésről, a színek tiszták és élénkek maradnak.

.Full HD (1920*1080)

A Full HD felbontás kitűnő képminőséget biztosít a kiváló színhelyességnek, vizuális kontrasztnak és élességnek köszönhetően.

.Stereo hangszóró

Élvezze a filmeket vagy játékokat realisztikus, stereo hangzással. A beépített hangszóróknak köszönhetően nincs szükség további hangszórók elhelyezésére a monitor körül.

.PIP - kép a képben mód

A PIP mód több kép egyidejű megjelenítését jelenti. Segítségével internetezés közben akár nézheti a TV-t is.

Gyártó
LG
Képernyő felbontás
1920x1080 pixel
Kijelző méret
27 "
Válaszidő
5 ms
Képarány
16:9
Csatlakozók
HDMI Scart USB
TV Tuner
Van

Az olcsó.hu LG 27MT57D-PZ monitor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LG 27MT57D-PZ monitor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.