LG 25UM65-P monitor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Tegye könnyebbé az életét 21:9 ULTRAWIDE FULL HD 21:9 KÉPARÁNY TRIPLA MONITOR READER MODE IPS KIJELZŐ 25" LG IPS monitor 21:9-es képaránnyal és Cinema Screen formatervez Teljes leírás >

Termékleírás

Tegye könnyebbé az életét

21:9 ULTRAWIDE FULL HD
21:9 KÉPARÁNY
TRIPLA MONITOR
READER MODE
IPS KIJELZŐ

25" LG IPS monitor 21:9-es képaránnyal és Cinema Screen formatervezéssel. Az IPS paneles széles képernyő, a Flicker Safe és Reader Mode technológiákkal kitűnő választássá teszi számos célra történő felhasználásra legyen szó akár munkáról, akár játékról.

Reader Mode

A kék fény csökkentésével és ezáltal a szemek megnövelt védelmével a Reader Mode optimális környezet biztosít az olvasáshoz. Csak egy gombnyomással átválthat ebbe az üzemmódba és sokáig, kényelemben olvashat a monitoron.

Flicker Safe

Védje a szemét a villódzástól és a kék fénytől! Az új megvilágítási technológiának köszönhetően sikerült minimalizálni a villódzásból adódó szemfáradást. Aktíválja továbbá egy közvetlen gombbal a Reader Mode-ot (olvasó üzemmód) és ezáltal minimalizálja a szemet fárasztó kék fény mennyiségét. Töltsön annyi időt munkával, játékkal, vagy akár filmnézéssel, amennyit csak szeretne anélkül, hogy megterhelné a szemét. Használja a könnyen kezelhető és kényelmes gombokat a kezeléshez.

Gyártó
LG
Képernyő felbontás
2560x1080 pixel
Kijelző méret
25 "
Válaszidő
5 ms
Képarány
21:9
Csatlakozók
DisplayPort DVI HDMI
TV Tuner
Nincs

Az olcsó.hu LG 25UM65-P monitor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LG 25UM65-P monitor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.