LG 24M37D-B monitor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.Nagyszerű kijelző, sokoldalú felhasználásra - Reader Mode - olvasó üzemmód - Flicker Safe - villódzásmentes kép - Color Wizard - Színvarázsló - Smart Energy Saving .Reader Mode - olva Teljes leírás >

Termékleírás

.Nagyszerű kijelző, sokoldalú felhasználásra

- Reader Mode - olvasó üzemmód
- Flicker Safe - villódzásmentes kép
- Color Wizard - Színvarázsló
- Smart Energy Saving

.Reader Mode - olvasó üzemmód

A Reader Mode funkció a LED háttérvilágítás kártékony kék fényének csökkentésével optimális feltételeket teremt az olvasáshoz. Kényelmesen olvashat a képernyőn, ameddig csak a kedve tartja.

.Flicker Safe - villódzásmentes kép

A villódzás mértékének szinte nullára csökkentésével az LG Flicker Safe technológiája kíméli szemeit, így a monitorral végzett munka vagy a szórakozás addig tart, ameddig csak szeretné.

.Color Wizard - Színvarázsló

A Color Wizard (Színvarázsló) funkció segít a színtévesztőknek, hogy a kép egyetlen fontos részlete se maradhasson előttük észrevétlen. Ezt a színmódosító algoritmus teszi lehetővé, a megfelelő tartományban lévő színek kiemelésével.

.Smart Energy Saving

Az LG Smart Energy Saving technológiájának továbbfejlesztésével most még több energiát takaríthat meg,a LED háttérvilágítás előnyein túl is.

Gyártó
LG
Képernyő felbontás
1920x1080 pixel
Kijelző méret
23.5 "
Képarány
16:9
Csatlakozók
D-SUB DVI
TV Tuner
Nincs

Az olcsó.hu LG 24M37D-B monitor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LG 24M37D-B monitor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.