LG 19M37A-B LED monitor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

.Nagyszerű kijelző, sokoldalú felhasználásra - Reader Mode - olvasó üzemmód - Flicker Safe - villódzásmentes kép - Color Wizard - Színvarázsló - Smart Energy Saving .Reader Mode - olva Teljes leírás >

Termékleírás

.Nagyszerű kijelző, sokoldalú felhasználásra

- Reader Mode - olvasó üzemmód
- Flicker Safe - villódzásmentes kép
- Color Wizard - Színvarázsló
- Smart Energy Saving

.Reader Mode - olvasó üzemmód

A Reader Mode funkció a LED háttérvilágítás kártékony kék fényének csökkentésével optimális feltételeket teremt az olvasáshoz. Kényelmesen olvashat a képernyőn, ameddig csak a kedve tartja.

.Flicker Safe - villódzásmentes kép

A villódzás mértékének szinte nullára csökkentésével az LG Flicker Safe technológiája kíméli szemeit, így a monitorral végzett munka vagy a szórakozás addig tart, ameddig csak szeretné.

.Color Wizard - Színvarázsló

A Color Wizard (Színvarázsló) funkció segít a színtévesztőknek, hogy a kép egyetlen fontos részlete se maradhasson előttük észrevétlen. Ezt a színmódosító algoritmus teszi lehetővé, a megfelelő tartományban lévő színek kiemelésével.

.Smart Energy Saving

Az LG Smart Energy Saving technológiájának továbbfejlesztésével most még több energiát takaríthat meg,a LED háttérvilágítás előnyein túl is.

* Csökkentse energiafelhasználását a képernyő fényerejének állításával.

Gyártó
LG
Képernyő felbontás
1366x768 pixel
Kijelző méret
18.5 "
Válaszidő
5 ms
Képarány
16:9
Csatlakozók
D-SUB
TV Tuner
Nincs

Az olcsó.hu LG 19M37A-B LED monitor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LG 19M37A-B LED monitor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.