HP ProDisplay P221 monitor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Folytassa a kiváló munkát komoly teljesítmény, stílusos nagy képernyő-kialakítás és környezetvédelmi szolgáltatások mellett, és mindezt vonzó áron a HP ProDisplay P221 54,6 cm-es ( Teljes leírás >

Termékleírás

Folytassa a kiváló munkát komoly teljesítmény, stílusos nagy képernyő-kialakítás és környezetvédelmi szolgáltatások mellett, és mindezt vonzó áron a HP ProDisplay P221 54,6 cm-es (21,5 hüvelykes) LED hátsó megvilágítású monitorral. Hatékonyan növekedhet és fenntarthatja üzletmenetét a bevált HP minőség és megbízhatóság, a stabil élettartam, a HP tartozékokkal való kompatibilitás és az energiamegtakarítás révén. Több munkát végezhet el és még többet takaríthat meg a negyedév során egy monitorral, amire tényleg számíthat.

Gyártó
HP
Képernyő felbontás
1920x1080 pixel
Kijelző méret
22 "
Válaszidő
5 ms
Képarány
16:9
Csatlakozók
D-SUB DVI
TV Tuner
Nincs

Az olcsó.hu HP ProDisplay P221 monitor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HP ProDisplay P221 monitor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.