HP EliteDisplay E241i monitor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az IPS a mindennapok része lesz a HP EliteDisplay E241i 61 cm-es (24 hüvelykes) IPS LED-es hátsó megvilágítású monitorral, amely a nagy képernyő, a rendkívül széles betekintési szög és a Teljes leírás >

Termékleírás

Az IPS a mindennapok része lesz a HP EliteDisplay E241i 61 cm-es (24 hüvelykes) IPS LED-es hátsó megvilágítású monitorral, amely a nagy képernyő, a rendkívül széles betekintési szög és a kiemelkedő kényelem első osztályú ötvözete.

..Jellemzők

.Mostantól mindent láthat.

178 fokos betekintési szöget és lenyűgöző színeket élvezhet az IPS-technológia révén, amelynek segítségével mindenkivel megoszthatja az adott helyiségben a képernyőt.

.Kényelmesen dolgozhat egész nap.

Állítható dőlésszög, magasságbeállítás, vízszintes és függőleges forgatási beállítások segítik a tökéletes pozíció beállítását. A kijelző emellett megfelel a TCO Certified Edge olyan innovatív termékekre vonatkozó követelményeinek, amelyek a környezetbarát és ergonomikus állványtervezés élvonalába tartoznak.

.Környezettudatos tervezés.

Csökkentheti a költségeket az intelligens, energiahatékony, ENERGY STAR®, TCO és EPEAT® Gold tanúsítvánnyal rendelkező kivitelezés révén. A kijelző emellett higanymentes háttérvilágítással, alacsony halogéntartalmú részegységekkel és arzénmentes kijelzőüveggel rendelkezik.

Gyártó
HP
Képernyő felbontás
1920x1200 pixel
Kijelző méret
24 "
Válaszidő
8 ms
Képarány
16:10
Csatlakozók
DisplayPort D-SUB DVI
TV Tuner
Nincs

Az olcsó.hu HP EliteDisplay E241i monitor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy HP EliteDisplay E241i monitor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.