BenQ XR3501 ívelt LED monitor


180.190 Ft

Érezze a kanyarok lendületét 2000R ultra-íves megjelenítő + 144Hz frissítési frekvencia Az XR3501-et arra tervezték, hogy a játékosok elmerülhessenek a versenyzésben. Az XR3501 2000R íves Teljes leírás >

Termékleírás

Érezze a kanyarok lendületét

2000R ultra-íves megjelenítő + 144Hz frissítési frekvencia
Az XR3501-et arra tervezték, hogy a játékosok elmerülhessenek a versenyzésben. Az XR3501 2000R íves panelje és a 144Hz frissítési frekvenciája beszíjazza a játékosokat az ülésükbe. A hihetetlen teljesítményű 35" íves megjelenítővel átérezheti a kanyarok lendületét.

2000R ultra-íves Teljes látómezős lefedettség

A finoman ívelt XR3501 megjelenítő befogja a teljes látómezejét. A képernyőn megjelenő akció a periférikus látás határától teljes egészében látható, nincs zavaró külső hatás, amellyel egy valódi játékvilágba csöppenhet.

21:9 ultra-széles és kiemelkedő felbontású - Lásson meg mindent

A 35”-os XR3501 lenyűgöző képminőségét a 21:9 képarányú és 2560 x 1080 felbontású megjelenítőjének köszönheti, így Ön biztosan felismeri a következő kanyart, az ellenfelek versenyautójának tükröződéseit, vagy a versenypálya melletti zöld füvet és fákat, ahogy elhalad mellettük.

144Hz frissítési frekvencia - Finom kezelés

A 144Hz frissítési frekvenciával Ön folyamatos látványban részesül még a gyorsmozgású jeleneteknél is. A folyamatos átmenetek minden idők legizgalmasabb versenyeit teszik lehetővé.

20-szintes színélénkség Hangolja be a játék pontosságát a 20-szintes színélénkséggel

Az XR3501 kellő rugalmasságot ad Önnek a színteljesítmény beállításakor. A 20-szintes szín élénkség beállításával a játékosok minden speciális megjelenítési igényét kielégítheti a monitor.

Black eQualizer - Engedje be a fényt -- Black eQualizer a teljes láthatóságért

A gyenge láthatóság, még a legkiemelkedőbb játékost is kiejtheti a versenyből. Az XR3501 beépített Black eQualizer színtechnológiája úgy emeli ki a sötét részeket, hogy a többi terület ne kerüljön túlexponálásra. Úgy látszik, hogy eltűnnek a többi autók a sötét alagútban? A Black eQualizer fényt ad a kritikus, sötét képrészletekhez. Mostantól mindent láthat anélkül, hogy feláldozna a részletekből bármennyit is, valamint több kényelemet és kevesebb fáradságot tapasztalhat meg hosszú játékok alkalmával.

3 exkluzív játék üzemmód - A top játékosok titkos fegyverei

Az XR3501 játék üzemmódjaival pontosan azt láthatja, amit a profik. Minden egyes üzemmód finomhangolás után került beépítésre, így Ön is kihasználhatja azokat az előnyöket, amelyeket a profik.

Game1: Autóverseny
Game2: FPS játék
Game3: FPS játék

Gyártó
BenQ
Képernyő felbontás
2560x1080 pixel
Kijelző méret
35 "
Válaszidő
4 ms
Képarány
21:9
Csatlakozók
DisplayPort HDMI USB
TV Tuner
Nincs

Az olcsó.hu BenQ XR3501 ívelt LED monitor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BenQ XR3501 ívelt LED monitor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások