BenQ XL2720Z monitor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az XL2720Z átveszi a versenyző FPS játékok robbanásveszélyes hangulatát, és 27" képernyőn adja vissza a gyors mozgású játék izgalmát. A monitor képességei között megtalálható a leg Teljes leírás >

Termékleírás

Az XL2720Z átveszi a versenyző FPS játékok robbanásveszélyes hangulatát, és 27" képernyőn adja vissza a gyors mozgású játék izgalmát. A monitor képességei között megtalálható a legújabb elmosódás csökkentő technológia (Motion Blur Reduction), az alacsony kék fény kibocsátásért felelős technológia (Low Blue Light), a játék kényelmét szem előtt tartó villogásmentes háttérvilágítás, a GROM (Gaming Optimization Management) és a kijelző menüsegéd is. A monitor funkciói mind az agilis teljesítményt, vizuális kényelmet és megelégedettséget szolgálják, valamint a győzelmet és a szórakozást.

Gyártó
BenQ
Képernyő felbontás
1920x1080 pixel
Kijelző méret
27 "
Válaszidő
1 ms
Képarány
16:9
Csatlakozók
DisplayPort D-SUB DVI HDMI
TV Tuner
Nincs

Az olcsó.hu BenQ XL2720Z monitor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy BenQ XL2720Z monitor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.