Acer S236HLtmjj monitor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Tekintse meg életét - Varázsolja korszerűbbé az otthonában vagy munkahelyén lévő helyiségek megjelenését és takarítson meg helyet az egyszerű, mégis elegáns, ultravékony Design soroz Teljes leírás >

Termékleírás

Tekintse meg életét

- Varázsolja korszerűbbé az otthonában vagy munkahelyén lévő helyiségek megjelenését és takarítson meg helyet az egyszerű, mégis elegáns, ultravékony Design sorozatú monitorokkal. A modellek változatos esztétikai elemeket tartalmaznak.

Tökéletes illeszkedés

- Ezek a vékony monitorok az egyszerű korszerűség szellemében készültek, mellyel bármilyen környezetet stílusossá és ízlésessé varázsolnak. Az olyan tervezési finomságok1, mint az aszimmetrikus állvány, az áttetsző, kéken megvilágított bekapcsológomb, a fényes fekete keret és az ezüst fényezés mind olyan stílusjegyek, melyek kihangsúlyozzák ezen monitorok kiváló minőségét.

Rabul ejtő

- A rendkívül részletgazdag Full HD felbontásnak köszönhetően a játékok izgalmasabbak, a szórakoztatás pedig valóban moziélményt nyújt. Ezenkívül a meghökkentő kontrasztarány és széles látószög fantasztikus képminőséget nyújt, megkönnyítve az olvasást és a dokumentumokkal végzett munkát. A rendkívül rövid válaszidőknek köszönhetően a képek villódzásmentesek, és nem fárasztják a szemet.

Életteli színek

- Életteli színekAz Acer eColor Management használatával állítsa be kívánsága szerint a monitor színeit, felbontását és képminőségét. A HDMI®, DVI, DisplayPort™ és VGA portok lehetővé teszik egyéb – pl. táblagépek, notebookok vagy HDTV – csatlakoztatását a nagyobb képernyőn való megjelenítés érdekében. Bizonyos modellek belső hangszórókat is tartalmaznak.

Környezetbarát

- A Design sorozatú monitorok kímélik a felhasználót és a környezetet, és ENERGY STAR® 5.0, valamint RoHS-megfelelőséggel rendelkeznek. Higanymentes, fehér LED háttérvilágítással rendelkeznek, mellyel akár 68%-os energia-megtakarítás érhető el. Az Acer a környezetre gyakorolt káros hatások további csökkentése érdekében újrahasznosítható csomagolást használ – ezzel is ügyelve a környezet tisztaságára.

Gyártó
Acer
Képernyő felbontás
1920x1080 pixel
Kijelző méret
23 "
Válaszidő
6 ms
Képarány
16:9
Csatlakozók
D-SUB HDMI
TV Tuner
Nincs

Az olcsó.hu Acer S236HLtmjj monitor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Acer S236HLtmjj monitor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.