Acer K242HLbd monitor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Acer Lbd (UM.FW3EE.001) LED monitor, amelyen tökéletes minőségben élvezheti kedvenc filmjeit és nyithatja meg dokumentumait. A 24"-es képernyőméret pazar látványvilágot tesz lehetővé. Megj Teljes leírás >

Termékleírás

Acer Lbd (UM.FW3EE.001) LED monitor, amelyen tökéletes minőségben élvezheti kedvenc filmjeit és nyithatja meg dokumentumait. A 24"-es képernyőméret pazar látványvilágot tesz lehetővé. Megjelenése karcsú, elegáns, így dekoratív darabja lehet a stúdiónak, irodának, vagy a nappalinak.

Gyártó
Acer
Képernyő felbontás
1920x1080 pixel
Kijelző méret
24 "
Válaszidő
5 ms
Képarány
16:9
Csatlakozók
D-SUB DVI
TV Tuner
Nincs

Az olcsó.hu Acer K242HLbd monitor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Acer K242HLbd monitor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.