ASUS SD222-YA monitor


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Széles betekintési szögű AH-IPS panel a nagy fényerejű, színes, Full HD felbontású látványhoz A LED-háttérvilágítású képernyőnek köszönhető alacsony energiafogyasztás Teljes leírás >

Termékleírás

Széles betekintési szögű AH-IPS panel a nagy fényerejű, színes, Full HD felbontású látványhoz
A LED-háttérvilágítású képernyőnek köszönhető alacsony energiafogyasztás
Többféle fájlformátummal is kompatibilis, azonnal használható egy SD kártyával vagy USB-meghajtóval.
Tiszta hangok a 3 wattos sztereó hangszórókkal
Az összehajtható állványos kialakítás helyet takarít meg, és a képernyő falra is szerelhető
Egyszerűen felállítható és költséghatékony: minimális karbantartási költség, nagyszerű megtérülés

A 21,5 hüvelykes SD222-YA egy szokásos monitor amelyben egy saját multimédiás lejátszó található beépítve, így ideális például digitális reklámfelületekhez. Csupán csatlakoztatni kell egy USB-meghajtót vagy SD kártyát a SD222-YA-hoz, és máris lejátszható a kívánt tartalom, külön vezetékek nélkül. Falra szerelhető, az egyedi, összehajtható állványa pedig a monitorba hajtogatható, ha nincs rá szükség.

Lenyűgöző vizuális élmény

A 16:9 képarányú, LED-háttérvilágítású, széles, 178° betekintési szögű AH-IPS A+ panel minimálisra csökkenti a színek elcsúszását mind a vízszintes, mind a függőleges síkban, minőségi képet szolgáltatva szinte minden irányból.
Full HD 1920x1080 felbontás, 1000:1 kontrasztarány és 250 cd/㎡ fényerő a kiváló képminőséghez és a lehető legjobb színvisszaadáshoz.

Speciális funkciók

A beépített médialejátszó számos népszerű formátumot támogat, felismer és automatikusan le is játssza őket.
Egyszerűen üzembe helyezhető vezeték nélküli kapcsolaton keresztül egy SD kártyával vagy USB-meghajtóval.
Tiszta, pontos hangok a beépített 3 wattos sztereó hangszórókkal

Ergonomikus kialakítás

Az SD222-YA falra szerelhető, az egyedi, összehajtható állványa pedig a monitorba hajtogatható, ha nincs használatban. A minimális szerelést igénylő kialakítás nem használ csavarokat, és percek alatt felállítható.

Gyártó
Asus
Képernyő felbontás
1920x1080 pixel
Kijelző méret
21.5 "
Válaszidő
5 ms
Képarány
16:9
Csatlakozók
D-SUB USB
TV Tuner
Nincs

Az olcsó.hu ASUS SD222-YA monitor árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy ASUS SD222-YA monitor vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.