Western Digital VelociRaptor 500GB merevlemez


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

VelociRaptor a világ leggyorsabb, bárki által megvásárolható merevlemez a piacon. A percenként 10.000 RPM fordulatszámra képes, SATA 6 Gb / s interfésszel csatlakozó meghajtó, 64 MB-os gyo Teljes leírás >

Termékleírás

VelociRaptor a világ leggyorsabb, bárki által megvásárolható merevlemez a piacon.

A percenként 10.000 RPM fordulatszámra képes, SATA 6 Gb / s interfésszel csatlakozó meghajtó, 64 MB-os gyorsítótárral, a legjobb teljesítményt nyújtja fényképekhez és videókhoz.

Nagy sebessége és a 10 000-es fordulatszám ellenére fogyasztása a 3,5”-es energiahatékony modellekével azonos szinten mozog.
Gyártó
Western Digital
Típus
Belső merevlemez
Kapacitás
500 GB
Cache mérete
64 MB
Átmérő
3.5 inch
SSD
nem
Fordulatszám
10000 rpm
Csatlakozás
SATA III

Az olcsó.hu Western Digital VelociRaptor 500GB merevlemez (WD5000HHTZ) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Western Digital VelociRaptor 500GB merevlemez (WD5000HHTZ) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.