Western Digital RE 2TB merevlemez (WD2000FYYZ)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A RAID-alapú vállalkozás szintű felügyeleti alkalmazások számára a WD RE merevlemez meghajtók alacsony hőmérsékletű és nagyobb megbízhatóságú működést biztosítanak. A NoTouch foko Teljes leírás >

Termékleírás

A RAID-alapú vállalkozás szintű felügyeleti alkalmazások számára a WD RE merevlemez meghajtók alacsony hőmérsékletű és nagyobb megbízhatóságú működést biztosítanak.
A NoTouch fokozatos terhelés technológia jelentősen csökkenti a felvevőfej és az adathordozó kopását, míg a WD RAFF technológiája figyeli és kijavítja a lineáris és forgási vibrációt, amely gyakran jelen van a többmeghajtós felügyeleti rendszerekben.

• Tesztelt kompatibilitás a vállalakozás szintű
felügyeleti rendszerekkel.
• Ultragyors teljesítmény az erősen vibrációra hajlamos
környezetekben.
• Huszonnégy órás működés 100 írási ciklus 1,2 millió óra
MTBF-fel.
• akár 4 terabájt kapacitással
• 64 MB cache memóriáva
• SATA 6 Gb/sGyártó
Western Digital
Típus
Belső merevlemez
Kapacitás
2000 GB
Cache mérete
64 MB
Átmérő
3.5 inch
SSD
nem
Fordulatszám
7200 rpm
Csatlakozás
SATA III

Az olcsó.hu Western Digital RE 2TB merevlemez (WD2000FYYZ) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Western Digital RE 2TB merevlemez (WD2000FYYZ) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.