Western Digital My Passport Ultra 2TB merevlemez


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Nagy kapacitást kínáló kompakt meghajtó, lehetővé teszi több ezer zeneszám, fénykép és videófelvétel tárolását és szállítását. - A My Passport Ultra mellé jár a WD SmartWare Pr Teljes leírás >

Termékleírás

Nagy kapacitást kínáló kompakt meghajtó, lehetővé teszi több ezer zeneszám, fénykép és videófelvétel tárolását és szállítását.

- A My Passport Ultra mellé jár a WD SmartWare Pro alkalmazás, ami automatikus, folyamatos biztonsági mentés készít, valahányszor kibővít vagy módosít egy fájlt, illetve a Dropbox tárhelyre is képes adatokat menteni.
- Használja a WD biztonsági funkcióját, így adatait jelszavas védelem és hardveres titkosítás védi a jogosulatlan felhasználástól, hozzáféréstől.
- A WD Passport Ultrához nem szükséges adapter, a tápellátás számítógépe USB portján keresztül biztosítva lesz.
- Kompatibilis USB 2.0, és az ultragyors sebességű USB 3.0 eszközzel is.

Gyártó
Western Digital
Típus
Külső merevlemez
Kapacitás
2000 GB
Cache mérete
8 MB
Átmérő
2.5 inch
SSD
nem
Fordulatszám
5400 rpm
Csatlakozás
USB

Az olcsó.hu Western Digital My Passport Ultra 2TB merevlemez árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Western Digital My Passport Ultra 2TB merevlemez vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.